Istraga

Gary Speed zaspao na stepenicama i slučajno se objesio?

Gary Speed
PA/Pixsell
30.01.2012.
u 22:01

Gary Speed, bivši izbornik velške reprezentacije, navodno se objesio nesretnim slučajem

Sudski vještak Nicholas Rheinberg navodi mogućnost da je Speed zaspao na stepenicama svoje garaže, a pritom je oko vrata ima omotan kabel.

- Izgleda da je Speed najvjerojatnije neko vrijeme sjedio s kablom oko vrata. Možda je to bila neka vrsta dramatične geste, što inače nije bio dio njegovog karaktera - kazao je Rheinberg. 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:33 30.01.2012.

Gary Speed, bivši izbornik velške reprezentacije, navodno se objesio nesretnim slučajem >>>>> Slucajno!!! Da,da kao i moj kukuruz...

DU
Deleted user
10:31 01.02.2012.

Slučajno..... !!! kaj got !!!!! Tako je sudac pitao Muju: \"Gos. Mujo zašto ste ubili gos. Sulju , a bio vam je prijatelj , skupa odrasli , išli u školu , sjedili u istoj klupi....?\" A Mujo mu odgovori: \"Gos.Gos. sudac , nije bilo namjerno.... , ja čistio čakiju a Suljo se okliznuo na koru od banane i tako 5 , 6 puta \" !!!! Slučajno , kaj got !!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije