Gattuso uoči Slaven Belupa

Gattuso: Marko Livaja se često naljuti pa ga onda moram smirivati

Hajduk i Varaždin sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/7
19.10.2024.
u 07:00

– Kada pogledate utakmicu sa Šibenikom, prva dva klizeća starta imao je Marko Livaja. To pokazuje naš duh. On je naš tehnički najpotkovaniji igrač. Često se dogodi da oko 60. ili 70. minute do njega manje dolaze lopte, onda se on naljuti. Moram ga tada smirivati – rekao je Gattuso.

Nakon reprezentativne stanke pred Hajdukom je novi ispit. U 10. kolu Supersport HNL-a bijeli u nedjelju (16 sati) gostuju u Koprivnici. Protivnik je Slaven Belupo, posljednja momčad lige.

– Očekujem sve samo ne laganu utakmicu. Igramo protiv momčadi koja po oduzetoj lopti napada s četiri-pet igrača. Nije ni čudno što se velike ekipe iz lige muče u Koprivnici. Otkad je došao trener Mario, vidi se napredak, znaju što žele. Čestitam mu, od njegova dolaska igraju vrlo dobro. Ako mislimo da ćemo šetnjom do bodova, bolje da ostanemo u Splitu – rekao je trener Hajduka Gennaro Gattuso, a na pitanje jesu li Pukštas i Biuk daleko od prvih 11, odgovorio je:

– Nitko nije daleko od prvih 11. Trener sam, radim odabire, to je težak posao jer svi rade na maksimumu. Radim funkcionalan odabir prije svake utakmice. Moderan nogomet promijenio je stvari, imate pet izmjena. Kod mene ne postoje standardni igrači i oni koji su vezani za klupu.

Gattuso je progovorio i o Marku Livaji i koliko je on bitan za "bijele".

– Kada pogledate utakmicu sa Šibenikom, prva dva klizeća starta imao je Marko Livaja. To pokazuje naš duh. On je naš tehnički najpotkovaniji igrač. Često se dogodi da oko 60. ili 70. minute do njega manje dolaze lopte, onda se on naljuti. Moram ga tada smirivati – zaključio je Gattuso. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije