NOVI KIKS HAJDUKA

Gattuso nakon remija: 'Kad momčad ne stvara prilike, onda trener može ići kući'

25.08.2024., Pula: 4.kolo Supersport HNL, Istra - Hajduk 1:1.
Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL
1/3
25.08.2024.
u 22:12

U susretu 4. kola SuperSport HNL-a Istra 1961 i Hajduk su pred 7.500 gledatelja na stadionu Aldo Drosina odigrali 1-1. Marcel Heister je u 57. sekundi doveo domaći sastav u vodstvo, a izjednačio je Marko Livaja u 60. minuti.

Trener Istre Paolo Tramezzani bio je zadovoljan nakon remija 1:1 protiv Hajduka. Istaknuo je da su igrali protiv jakog protivnika i da je zadovoljan reakcijom svoje momčadi. "Imali smo ideju da imamo jednog igrača više u obrani 'slobodnog' kako bismo omogućili Heisteru da sačuva energiju u igri prema naprijed. Duh mojih igrača bio je pravi, Majkić je odlično branio i to nije za nas novost", dodao je.

Gennaro Gattuso, trener Hajduka, također nije bio nezadovoljan remijem. "Znali smo da nas čeka teška utakmica sa suparnikom koji igra vrlo agresivno, igrač na igrača po cijelom terenu", kazao je. Dodao je da je njegova momčad stvarala šanse, no nedostajalo je realizacije.

"Kad momčad ne stvara prilike, onda trener može ići kući, no mi smo momčad koja stvara šanse. Pokazali smo da imamo vrlina i mana, s time da je plusova puno više. Nije lako raditi u Hajduku, niti igrati, ovo je klub koji sa sobom nosi ogroman pritisak i treba se znati nositi s time. Radimo dva mjeseca da budemo bolji. Imamo identitet igre i trebamo nastaviti dalje raditi, ići od utakmice do utakmice."

Nastavio je potom o pozitivnim stranama svoje momčadi. "Imamo veznjake, Rakitića i Krovinovića. Oni se vole dodavati, ali kada se lopta izgubi, nije lako pokrivati teren. Majica Hajduka je teška. Treba je znati nositi. Bili smo bez bekova, nismo kompletni. Što mogu raditi? Jako raditi, profesionalac sam i neću se žaliti", kazao je.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, susretu 4. kola SuperSport HNL-a Istra 1961 i Hajduk su pred 7.500 gledatelja na stadionu Aldo Drosina odigrali 1-1. Marcel Heister je u 57. sekundi doveo domaći sastav u vodstvo, a izjednačio je Marko Livaja u 60. minuti. Junak utakmice bio je domaći vratar Lovro Majkić koji je sakupio devet obrana. Dvoboj Istre i Hajduka bio je i okršaj dvojice talijanskih stručnjaka u HNL-u. Puljane vodi Paolo Tramezzani, dok na klupi splitskog sastava sjedi Gennaro Gattuso.

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

25.08.2024., Pula: 4.kolo Supersport HNL, Istra - Hajduk 1:1.
1/13
Ključne riječi

Komentara 1

AX
Axe
14:51 26.08.2024.

Evo sad će to, samo što nije, za misec dva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije