Rijekin napadač

Gavranović se oglasio o propalom transferu: 'Uvijek ću davati sve od sebe'

Mario Gavranović
Foto: Vjeran Žganec Rogulja / Pixsell
1/6
02.09.2017.
u 15:18

"Na tuđa mišljenja i na sve napisane tekstove i komentare ne mogu utjecati i ne želim se time zamarati", napisao je Mario

Rijekin napadač Mario Gavranović zadnjeg je dana prijelaznog roka bio na korak do Dinama, ali ostao je na Rujevici. Prvi čovjek riječkog kluba Damir Mišković otkrio je da je transfer propao jer se klubovi nisu dogovorili oko odštete.

Gavranović je poslao poruku navijačima putem Instagrama:

"Na tuđa mišljenja i na sve napisane tekstove i komentare ne mogu utjecati i ne želim se time zamarati".

"Navijačima Rijeke jer su oni najbitniji u ovoj priči želim reći sljedeće.  Nemojte me ocjenjivati po tekstovima u novinama ili portalima, cijenite me po svemu što sam do sada napravio u dresu Rijeke, cijenite me po golovima, po asistencijama, po dobivenim duelima i prolivenom znoju u dresu s Rijekinim grbom i što je najbitnije cijenite me po trofejima koje sam zajedno sa suigračima i stručnim stožerom osvojio, ostvarivši u dresu Rijeke ono što nitko nikada prije nas nije osvajanjem toliko sanjanog prvenstva i kasnije duple krune."

"Ne znam gdje ću igrati nakon Rijeke, a sigurno ću još igrati za druge klubove kao i 99% profesionalnih nogometaša jer takav je naš poziv, ali znam jedno, da ću, pljeskali mi ili mi zviždali do zadnje minute u Rijekinom dresu davati sve od sebe kao što sam to radio i do sada i da mi je period karijere u Rijeci sigurno najljepši u dosadašnjoj karijeri."

"Ja sam igrač Rijeke i ponosan sam na sve što smo ostvarili prošle sezone i početkom ove i radujem se lijepim europskim utakmicama i nastavku prvenstva", zaključio je Gavranović.

 

Na tudja misljenja i na sve napisane tekstove i komentare nemogu utjecati i ne zelim se time zamarati. Navijacima Rijeke jer su oni najbitniji u ovoj prici zelim reci sljedece. Nemojte me ocijenjivati po tekstovima u novinama ili portalima , cijenite me po svemu sta sam do sada napravio u dresu Rijeke , cijenite me po golovima , po asistencijama ,po dobivenim duelima i prolivenom znoju u dresu sa Rijekinim grbom i sto je najbitnije cijenite me po trofejima koje sam zajedno sa mojim suigracima i strucnim stozerom osvojio, ostvarivsi u dresu Rijeke ono sto nitko nikada prije nas nije osvajanjem toliko sanjanog prvenstva i kasnije duple krune. Neznam gdje cu igrati nakon Rijeke a sigurno cu jos igrati za druge klubove kao i 99% profesionalnih nogometasa jer takav je nas poziv ali znam jedno ,da cu, pljeskali mi ili mi zvizdali do zadnje minute u Rijekinom dresu davati sve od sebe kao sto sam to radio i do sada i da mi je period karijere u Rijeci sigurno najljepsi u dosadasnjoj karijeri. Ja sam igrač rijeke i ponosan sam na sve sto smo ostvarili prošle sezone i početkom ove i radujem se lijepim evropskim utakmicama i nastavku prvenstva. MG17 #ff

A post shared by Mario Gavranovic (@gavra7) on

Komentara 3

Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
15:43 02.09.2017.

Igrac Dinama Moro izjavi igram u Dinamu zbog love a navijam za Hajduka. Nema veze Vlasic je pokazao kako vrijedi imati ideala.

DU
Deleted user
17:23 02.09.2017.

ne znam gdje ću igrat nakon reke al znam da ću na proljeće za dinamo jgrat

BI
binki
15:26 02.09.2017.

Pa isprdak mamićev mimizooo kaže da ti igraš u dinamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije