NEMA OTKAZA

Gazda Lokomotiva: Bilić je najbolji trener u Europi i drugi u svijetu

slaven bilic
lokomotiv.ru
09.04.2013.
u 17:27

– Nikakvih otkaza ni promjena neće biti. Uzeli smo trenera koji je najbolji u Europi i drugi u svijetu. Moramo mu dati vremena da stvori momčad – rekao je Vladimir Jakunjin.

Prvi čovjek Lokomotiva presjekao je sve glasnije priče da se Slavenu Biliću sprema otkaz na kraju sezone. Vladimir Jakunjin, predsjednik Ruskih željeznica koje su vlasnik Lokomotiva, čvrsto je stao uz trenera i igrače.

– Nikakvih otkaza ni promjena neće biti. Uzeli smo trenera koji je najbolji u Europi i drugi u svijetu. Moramo mu dati vremena da stvori momčad. Nastavljamo raditi i ne obraćamo pozornost na glasine. Momčad mora nastaviti, a mi joj pružamo punu podršku – jasan je bio predsjednik u izjavi za Interfax.

Sigurno se pitate kako je predsjednik Lokomotiva došao do zaključka da je Bilić najbolji trener u Europi i drugi u svijetu. Vjerojatno se prisjetio ljestvice Instituta za nogometnu statistiku i povijest koji je poznat po čudnim kriterijima. Naime, IFFHS je 2007. objavio popis najboljih izbornika svijeta na kojem je tadašnji izbornik hrvatske reprezentacije bio drugi. Bolji od njega bio je samo Carlos Dunga koji je tada vodio Brazil.

>>> Biliću ne ide: Problem je što ne možemo zabiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije