TRENER NAKON POBJEDE

Gennaro Gattuso: Uistinu mi nije jasno zašto mi postavljate pitanja o lošoj igri Hajduka

Hajduk i Osijek sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/8
31.08.2024.
u 23:40

- Igrali smo protiv momčadi koja njeguje posjed, imaju jasan identitet. Najveći naš uspjeh je što im nismo prepustili posjed. Uistinu mi nije jasno zašto mi postavljate pitanja o lošoj igri - rekao je trener Gennaro Gattuso.

Nogometaši Hajduka u susretu su 5. kola HNL-a na Poljudu svladali Osijek sa 1:0. Strijelac jedinog gola bio je Marko Livaja u 56. minuti.

Trener Hajduka Gennaro Gattuso dobio je pitanje o slaboj igri u prvom poluvremenu.

- Igrali smo protiv momčadi koja njeguje posjed, imaju jasan identitet. Najveći naš uspjeh je što im nismo prepustili posjed. Uistinu mi nije jasno zašto mi postavljate pitanja o lošoj igri - rekao je trener Gennaro Gattuso.

Stipe Biuk dolazi u Hajduk, očekuje li se još netko?

- Ne znam tko dolazi, trebate pitati predsjednika i sportskog direktora. Prije dva tjedna je bila zatvorena mogućnost da će netko doći, ali sada se promijenilo. 

Vratili su se Benhrau i Dajaku.

- To su igrači koji nekoliko mjeseci nisu igrali i to se vidi, ali nam mogu pomoći u nastavku sezone.

Durdov je igrao od prve minute?

- Kada je igrač kvalitetan godine ne znače ništa i zato sam mu dao svoje povjerenje. Osam dana je imao problema s temperaturom i vidio sam da ne može više. Želim mu da ne promijeni mentalitet jer ima sve predispozicije da postane dobar igrač.

Gattuso je na kraju rekao:

- Sada nam slijedi kratka pauza pred Dinamo. Oni su jači, ali idemo se tamo boriti.

Susret je prokomentirao i trener Osijeka Federico Coppitelli.

- Došli smo u kompliciranim i kompleksnim uvjetima, puno je ozlijeđenih igrača, tu su i novi. Jednostavno, nismo mogli odgovoriti na izazov Hajduka. Ne želim se vaditi na suđenje, ali sudac je uništio dinamiku utakmice.

Boji li se smjene?

- Nije zasluženo što imamo samo jedan bod. Sada je na nama da se dignemo, znamo naš put i moramo biti bolji.

 
 
Ključne riječi

Komentara 6

FR
freeshooter
00:03 01.09.2024.

...jadni smo mi kada pored naših trenera, ove dvoje neznalica vode hrvatske klubove... utakmica negledljiva, smo nam srozavaju nogomet... od ove dvojce jedino lošiji Zebec, to nije suđenje, nego osuđivanje...

JU
juma
00:00 01.09.2024.

Ako Genaru nije, onome koji je pogledao barem dvadesetak minuta utakmice sve je jasno, a osobito to zašto su i Hajduk i Osijek onako lako ispali iz europskih natjecanja. Veteranski nogomet, bez intenziteta, presinga, trke i agresije. Sve usporeno kao na nekoj prijateljskoj utakmici, a ne na navodnom derbiju kola. Igrači se previše i ne trude, jer su izgleda shvatili kako se od njih puno i ne očekuje, ali zato su za ono što prezentiraju debelo preplaćeni.

SI
Sivooki
07:04 01.09.2024.

Ovaj Gattuso je preagresivan i neugodan, osobito kad mu se postave pitanja vezana uz struku. Hvala, ali ne, hvala. Bolje bi im bilo tražiti Sopića, ako ih bude htio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije