BRANIČ BARCE

Pique: Kao da nismo znali kako s igračem više

Barcelona - Real
Foto: Reuters
1/5
02.04.2016.
u 23:39

- Činilo mi se kao da nismo znali kako igrati kada smo ostali s igračem više. Prije no što je Ramos dobio crveni pet minuta nismo imali nikakvu kontrolu. Možda nismo znali bi li napali, ili bi se branili - rekao je Pique

Gerard Pique zabio je u 56. minuti glavom nakon ubačaja Ivana Rakitića iz kornera s desne strane, no Barcelona je do kraja susreta ispustila prednosti i na kraju pred domaćim navijačima izgubila 2:1 u El Clasicu protiv Real Madrida te tako prekinula rekordan niz od čak 39 utakmica bez poraza, piše Goal.

- Činilo mi se kao da nismo znali kako igrati kada smo ostali s igračem više. Prije no što je Ramos dobio crveni pet minuta nismo imali nikakvu kontrolu. Možda nismo znali bi li napali, ili bi se branili - rekao je Pique pa nastavio:

- Imali smo par prilika za izjednačenje do kraja susreta, ali nismo ih iskoristili i oni su na kraju zasluženo pobijedili. Mi nismo znali iskoristiti igrača više i sad trebvamo nastaviti dalje. Utakmica protiv Atletica u Ligi prvaka je jako važna, a u prvenstvu još uvijek dobro stojimo, tako da smo mirni. Naravno da smo htjeli pobijediti jer je ovo El Clasico, ali ne možete uvijek pobijediti - poručio je Pique pa dodao:

- Naša forma kod kuće je bila savršena, ali prihvaćamo naš prvi poraz. Ponekad izgubite i morate to znati prihvatiti. Poraz je svakako težak, ali još uvijek smo u dobroj poziciji. Ispred nas su još dva mjeseca i nećemo posustati. Nećemo sada pasti jer smo u jedinstvenoj i privilegiranoj poziciji. Moramo nastaviti naprijed.

A učinak Luke Modrića i Ivana Rakitića pogledajte ovdje

>> Real okrenuo utakmicu protiv Barcelone i zasluženo slavio, Rakitić asistent!

Komentara 3

DH
dalibor.hren
08:04 03.04.2016.

Nije znao ni trener! Izvadio je Raketu i onda se Barcina igra definitivno raspala!

QW
qwe
12:42 03.04.2016.

Ovo je pobjeda taktike Zizou-a na Enriqueom; Barca je ušla loše u utakmicu i bila takva do kraja; Real je ušao oprezno i kaznio lošu taktiku Barce. Premda je Barca s Enriqueom osvijla sve što se može, on je ipak loš trener jer se veličina trenera prepoznaje kad momčadi ne ide. Ali tko će ga smijeniti kada su ukupni rezultati takvi!

HR
hrvatin
14:54 03.04.2016.

Da nije pet igraca Barcelone igralo cijeli tjedan po juznoj americi nikada real nebi pobijedio.Sredinom drugog dijela su potpuno ostali bez snage a ono sto su suares i neymar promasili vjerovatno bi i dijete pogodilo.U prvom dijelu dok je barca imala snage real je trebao primiti nekoliko komada a promasaj suaresa u desetoj minuti nakon dodavanja neymara je promasaj stoljeca,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije