SMJENA

Gerets zamjenjuje Halilhodžića na klupi Obale Bjelokosti?

Vahid Halihodžić
VL
10.02.2010.
u 12:34

Belgijski list Het Nieuwsblad piše da je budućnost bosanskog stručnjaka Vahida Halilhodžića na dužnosti izbornika nogometne reprezentacije Obale Bjelokosti upitna. Kao njegova potencijalnog nasljednika spominje belgijskog trenera Erica Geretsa.

Halilhodžić je odveo Obalu Bjelokosti na Svjetsko prvenstvo, ali njegova selekcija nije impresionirala na nedavnome Afričkom kupu nacija u Angoli, ni u igračkom niti u rezultatskom smislu. Iako je bila etiketirana kao prvi favorit afričke smotre, Obala Bjelokosti izgubila je u četvrtfinalu tog natjecanja od Alžira.

Čelnici nogometnog saveza Obale Bjelokosti navodno su razočarani nastupom svoje selekcije na Kupu nacija pa se nedavno pisalo da bi bosanskog stručnjaka na funkciji izbornika trebao zamijeniti Francuz Philippe Troussier.

Het Nieuwsblad, pak, piše da je u igri za novog šefa struke u toj reprezentaciji Belgijanac Erik Gerets, koji je u svibnju prošle godine potpisao ugovor s Al-Hilalom, klubom iz Saudijske Arabije. Ako se to i pokaže točnim, pitanje je bi li čelnici saudijskoga kluba dopustili Geretsu preuzimanje bjelokošćanske vrste.

Podsjećamo, Obala Bjelokosti igrat će na Svjetskom prvenstvu u skupini G protiv Brazila, Sjeverne Koreje i Portugala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije