PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Pobjede Liverpoola, West Hama i Leipziga

Liverpool - Chelsea
Reuters/Pixsell
27.02.2022.
u 11:51

Vikend derbija se nastavlja, danas smo vam zakuhali dvije utakmice u Engleskoj gdje ćemo gledati jednog, ako ne i dvojicu naših nogometaša, te jednu u Njemačkoj, gdje će RB Leipzig u pohodu na pobjedu protiv Bochuma gotovo sigurno koristiti i našeg Joška Gvardiola.

Ako nakon kiše dolazi sunce, nakon subote je na redu – nedjelja. Neke stvari su jednostavno nepromjenjive a nepromjenjiva je i činjenica da će Germania i danas na tri odabrana tipa držati najveći tečaj kroz cijeli dan! Vikend derbija se nastavlja, danas smo vam zakuhali dvije utakmice u Engleskoj gdje ćemo gledati jednog, ako ne i dvojicu naših nogometaša, te jednu u Njemačkoj, gdje će RB Leipzig u pohodu na pobjedu protiv Bochuma gotovo sigurno koristiti i našeg Joška Gvardiola.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla. Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germaniji.

Chelsea – Liverpool (17:30) DVOJKA 2.40

I ovdje ćemo gledati jednog Hrvata. Mateo Kovačić pamti susret protiv Liverpoola sa samog početka godine po dobrome. Oporavljen od dulje ozljede, dominirao je veznim redom svog Chelseaja i pritom smanjio zaostatak svoje momčadi na 2:1 prekrasnim pogotkom s ruba šesnaesterca. Liverpool se morao zadovoljiti bodom, ali danas utakmica ne može završiti bez pobjednika. Naime, riječ je o finalu EFL kupa, pa će momčadi, ukoliko nitko neće imati prednost nakon 120 minuta igre, pobjednika odlučiti preko jedanaesteraca.

West Ham – Wolverhamtpon (15:00) JEDINICA 2.15

Dok se Liverpool i Chelsea muče s tzv. Liga kupom, ostali klubovi nastavljaju svoje prvenstvene obveze po uobičajenom rasporedu. Ova utakmica je itekako važna premda imamo još više od deset kola do kraja prvenstva. Naime, oba tima su u izravnoj konkurenciji za osvajanje petog mjesta, posljednjeg koje vodi u Europsku ligu. Tu poziciju trenutno drži Arsenal koji ima dvije utakmice manje i isti broj bodova kao Hammersi te dva više od Wolvesa. Čekamo i učinak Nikole Vlašića koji i dalje nema pravu minutažu u Londonu. Pitanje je kada će i hoće li trener Moyes danas Niksija gurnuti u igru.

Bochum – RB Leipzig (15:30) DVOJKA 1.75

Bochum se pozicionirao u samo srce tablice i čini se da će, ukoliko ne promijene formu na bolje ili na lošije, tamo i ostati. Leipzig pak vodi živu borbu s Hoffenheimom za mjestima koja vode u Europu. Hoffenheim je u petak navečer izvukao pobjedu protiv Stuttgarta kasnim preokretom i sigurno će puni elana čekati posljednjih desetak kola Bundeslige, pa je danas za Leipzig izuzetno važno da održe priključak za izravnom konkurencijom.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije