EUROPSKI NOGOMET

Getafe i Rayo Vallecano podijelili bodove, Sunderland slavio

Crystal Palace - Sunderland
Foto: Reuters
1/6
23.11.2015.
u 23:21

U posljednjem susretu 12. kola španjolskog nogometnog prvenstva igranom večeras Getafe i Rayo Vallecano su igrali 1:1 (0:0).

Oba gola postigao je igrač gostiju Jozabed Ruiz koji je u 58. minuti prvo pogodio vlastitu mrežu, a onda u 73. i onu domaćeg sastava.

Rayo Vallecano je sa 14 bodova sada 13. na ljestvici, dok je Getafe 16. sa 11 bodova.

Na vrhu je Barcelona sa 30 bodova ispred madridskih sastava, drugog Atletica koji ima 26 i trećeg Reala sa 24.

Sunderland slavio kod Crystal Palacea

U posljednjoj utakmici 13. kola engleskog nogometnog prvenstva Sunderland je kao gost svladao Crystal Palace sa 1:0 (0:0).

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Jermain Defoe u 80. minuti.

Sunderland je s ova tri boda stigao na 18. mjesto s devet bodova, koliko ima i 19. Bournemouth, dok bod više ima 17. Newcastle United, koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak u Premier ligi.

Crystal Palace je sa 19 bodova ostao 10.

Iznenađujući lider je Leicester City sa 28 bodova, drugi Manchester United ima 27, a slijede Manchester City i Arsenal sa po 26.

>> Benitez ostaje trener Reala! Perez: Imamo potpuno povjerenje njega

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije