Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIMAN USPJEH

Giovanni Cernogoraz stigao do srebra na Svjetskom kupu u Nikoziji

12.03.2022.
u 16:10

Odličan je u Nikoziji bio i Anton Glasnović koji se sa 118 pogodaka u kvalifikacijama plasirao u polufinale, no tamo je zaustavljen nakon što je pogodio 11 od prvih 15 meta.

Hrvatski strijelac Giovanni Cernogoraz osvojio je srebrnu medalju u trapu na natjecanju Svjetskog kupa u Nikoziji na Cipru.

Cernogoraz, olimpijski pobjednik u ovoj disciplini iz Londona 2012. godine, u finalu je imao 29 pogodaka, dva manje od zlatnog Turčina Oguzhana Tuzuna. Brončani Kuvajćanin Talal Alrashidi natjecanje u finalu je završio sa 20 pogodaka iz 25 meta, a u finalu je još nastupio i Australac James Willett, koji je otpao nakon 15 meta nakon kojih je imao 12 pogodaka.

Cernogoraz je bio odličan u kvalifikacijama u kojima je sa 119 pogodaka zauzeo drugo mjesto da bi u svojoj polufinalnoj skupini imao 22 pogotka, kao i Australac Willett te se plasirao među četiri najbolja.

Odličan je u Nikoziji bio i Anton Glasnović koji se sa 118 pogodaka u kvalifikacijama plasirao u polufinale, no tamo je zaustavljen nakon što je pogodio 11 od prvih 15 meta.

Josip Glasnović, zlatni u ovoj disciplini iz Rio de Janeira 2016., zauzeo je 22. mjesto sa 115 pgodaka u kvalifikacijama, dok je Kristijan Kancelar sa 108 pogodaka završio kao 69.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije