Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERNETSKA LIGA

Glasilo pekarnice? Ne, hrvatskog prvoligaša

Inter sajt
Foto: Screenshot inter.hr
1/2
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
31.01.2010.
u 14:21

Češće Marijo Mandžukić da izjavu za medije nego što se neke stranice ažuriraju, a jedini sigurno točni podaci su pod rubrikom ‘kontakt’.

Financijski problemi natjerali su engleskog premijerligaša Portsmouth na gašenje internetske stranice,a informacije o klubu Mornari će objavljivati putem lokalnih medija. Kako je kriza uzela maha i u hrvatskom nogometu, slični scenariji su mogući, no ne bi to bila prevelika šteta.

Dok je pogled na službene stranice većih europskih nogometnih imena prava virtualna poslastica na kojoj vam se ne žuri stisnuti 'x', internetska liga hrvatskih klubova upravo je proporcionalna onoj nogometnoj - radije odete negdje drugdje.

Većina 'sajtova' domaćih prvoligaša izgledom su primjereniji pekarnicama ili vodoinstalaterskim servisima. Češće Mario Mandžukić da izjavu za medije nego što se pojedine stranice obnavljaju, a jedini podaci za koje možete biti u potpunosti sigurni da su točni nalaze se pod rubrikom 'kontakt'. Ako ne znate kako do stadiona...

Ukoliko odlučite postati bezobrazno zahtjevni i poželite saznati minutažu omiljenog vam igrača, npr. Karlovca, bolje vam je da si počnete zapisivati. Ni popisi igračkog kadra nisu siguran 'ulog'. Tako bi se Zlatko Dalić mogao zbuniti kad posjeti službene stranice farmaceuta jer i par dana nakon što je otišao u Hapoel, Bojan Vručina mu je standardni prvotimac.

A dok se domaće nogometne perjanice ljute na otrovne novinarske strelice, ideja da vlastito elektronsko glasilo iskoriste kao dobru PR polir-pastu, zasad je, iz nepoznatih razloga, neprovediva. Sigurno je da bi slučajnom namjerniku bilo zanimljivo saznati više od marke vozila nekog napadača. Ionako ih češće mijenjaju nego što se ažurira broj pogodaka.

No, da nije sve tako crno pokazuje primjer Hajduka. Nova, redizajnirana stranica, zadovoljila je čak i one najzahtjevnije. Tako vođa navijača bijelih priznaje kako je posjećuje na dnevnoj bazi.

- Stranica je sadržajna, točna, 'update-ana'. Osvježenje su podaci o juniorima i omladinskoj školi. Napravili su zaista dobar posao - smatra Stipe Lekić.

Splićani su, dakle, uspješno doskočili zadatku. Na redu je ostalih 15 klubova.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:01 31.01.2010.

Najlepši sajt na svijetu ima HNS. Kako je ono blištalo i super izgledalo posle pobjede kockastih nad Engleskom i Ukrajinom i kvalificiranjem na World Cup..Sjajan sajt, sjajne fotografije i grafika i posebno su mi se sviđali video zapisi onih 5 golova koje su kockasti uturili Englezima..Fantastično za gledati i pratiti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije