Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE UPITNO

Gobac tvrdi: Vojković ostaje na čelu kluba

vojković
Goran Stanzl/PIXSELL
20.02.2010.
u 21:06

- Ostane li nakratko bez posla, to ne znači da ne može obnašati posao predsjednika našega kluba - kazao je Zoran Gobac.

Bez obzira na to hoće li Hrvoje Vojković biti smijenjen s mjesta predsjednika uprave Croatije osiguranja, i dalje će ostati predsjednik rukometnoga kluba Croatije osiguranja Zagreb.

– Ne vidim ni jedan razlog zašto bismo ga mijenjali. Pa tek smo ga nedavno izabrali. Ostane li nakratko bez posla, to ne znači da ne može obnašati posao predsjednika našega kluba. Prema tome, neće biti nove izborne skupštine kluba tako skoro. Uostalom, imali smo mi predsjednika koji je tu dužnost obnašao, a bio je u mirovini – rekao je Zoran Gobac.

Ključne riječi

Komentara 1

VN
van ness
19:32 22.02.2010.

Gobac to su price za malu djecu. Smijenit ce te vi njega prije nego sto mislis i uvjeravas se u nesto sto sam ne vjerujes...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije