US OPEN

Gojo i Ćirić uspješni u kvalifikacijama. Natječu se za posljednji Grand Slam sezone

Split: Skupina D Davis Cupa, Borna Gojo - Tallon Griekspoor
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
21.08.2024.
u 02:00

Ćirić Bagarić je nakon velike borbe sa 6-7 (5), 6-3, 6-4 nadigrala Aljonu Falei, a sljedeća suparnica bit će joj Francuskinja Jessika Ponchet koja je lakoćom sa 6-2, 6-1 svladala Janu Fett

Hrvatski tenisači Borna Gojo i Lucija Ćirić Bagarić plasirali su se u 2. kolo kvalifikacija za nastup na posljednjem "grand slam" turniru sezone, US Openu u New Yorku, dok je Jana Fett zaustavljena u 1. kolu.

Gojo, koji nije igrao od siječnja do kolovoza ove godine, u 1. kolu je sa 6-3, 6-4 svladao Nicka Hardta iz Dominikanske Republike, a sljedeći suparnik bit će mu Kinez Yunchakoete Bu.

Ćirić Bagarić je nakon velike borbe sa 6-7 (5), 6-3, 6-4 nadigrala Aljonu Falei, a sljedeća suparnica bit će joj Francuskinja Jessika Ponchet koja je lakoćom sa 6-2, 6-1 svladala Janu Fett. Kasnije u utorak u 1. kolu kvalifikacija kod tenisača igraju međusobno Duje Ajduković i Dino Prižmić, dok Lea Bošković za suparnicu u 1. kolu tenisačica ima Latvijku Darju Semenistaju.

Split: Skupina D Davis Cupa, Borna Gojo - Tallon Griekspoor
1/8

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije