'TOTALNO SE UDALJILA'

Đokovićeva majka zbog jedne stvari ne priča s ocem Hrvatom: 'To mi nikada nije mogla oprostiti'

Beograd: Novak Đoković srušio rekord, 311. tjedana je na prvom mjestu ATP ljestvice
Foto: Antonio Ahel
1/8
20.08.2024.
u 16:27

Dijana je porijeklom iz okolice Vinkovaca, a njezin otac, Zdenko Žagar, je Hrvat iz Vinkovaca, a trenutno živi u beogradskom kvartu Čukarica.

Jedan od najboljih tenisača svih vremena Novak Đoković i dalje ne prestaje zanimati javnost, a hrvatske medije posebno zanima njegova majka Dijana koja je porijeklom iz Slavonije, točnije Vinkovaca. Njezin otac i Novakov djed, Zdenko Žagar, je Hrvat iz Vinkovaca, a trenutno živi u beogradskom kvartu Čukarica. Smatra kako je po nacionalnosti Hrvat jer je rodom iz Vinkovaca i nikad se nije osjećao Srbin, također je priznao kako neko vrijeme ne razgovara s Đokovićevom majkom. 

GALERIJA Đoković uživao na jahti u Dubrovniku

Beograd: Novak Đoković srušio rekord, 311. tjedana je na prvom mjestu ATP ljestvice
1/8

- Ja sam po nacionalnosti Hrvat i rođen sam u Vinkovcima. Moja bivša supruga, Novakova baka, također je rođena u istom mjestu. Tamo smo se našli i upoznali. Bili smo oficiri koji su došli na službu. Ja sam došao u Beograd, ona je još pohađala školu, pa smo se poslije vjenčali kada mi se pridružila. Tako se rodila Dijana, pa Sanda. Uvijek sam govorio da sam Jugoslaven ili Hrvat, Srbin nikad nisam bio. Dijana je rođena u Beogradu i tu je odrasla - rekao je Zdenko svojedobno za portal Nova S. 

VEZANI ČLANCI:

- Dijana je mene krivila za razvod i to mi ne može oprostiti. Ja smatram da je za razvod uvijek potrebno dvoje. Koliko je muškarac kriv toliko je i žena kriva. Međutim, moja kći to nije mogla razumjeti i totalno se udaljila od mene - otkrio je tenisačev djed. 

Đoković je osvajanjem olimpijskog zlata u Parizu ovog ljeta osvojio sve što se može osvojiti, učinio je to pobjedom protiv Španjolca Carlosa Alcaraza koji ga je svladao u finalu Wimbledona. 

 

Komentara 8

TA
Talleyard
23:04 20.08.2024.

Koga to interesira ?

Avatar Asterix
Asterix
21:01 20.08.2024.

Možda zanima medije... upitno je koliko zanima čitatelje, pogotovo repriza br. 6.

KI
kimy
18:29 20.08.2024.

Zar ne bi trebalo da piše da ne razgovara sa ocem Zdenkom?. Mislim, čovek ima ime...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije