Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG NEPOSLUŠNOSTI

Gospodin Vagina istjerao Shaqa s parketa

Shaquille O'Neal
Screenshot Youtube
14.02.2013.
u 16:31

U predvečerje All-Star Weekenda koji se održava u Houstonu legendarni košarkaš doživio je "neugodnost"

Will Ferrell, američki komičar i imitator, voli se "uvlačiti u kožu" drugih ljudi. Na veliku pozornicu izletio u drugoj polovici 90-tih kroz poznati show "Saturday Night Live". Imitirao je u karijeri bivšeg američkog predsjednika Georgea W. Busha, bivšeg dopredsjednika Ala Gorea, ali i diktatore poput Saddama Husseina i Fidela Castra.
Za ovu priliku, a riječ je bila o utakmici LA Lakersa i Phoenixa, odlučio je izigravati "diktatora" na terenu. Uz dogovor s organizatorima, jer ipak su utakmice Lakersa više od košarke, Ferrell je dobio crveni sako kakvog nose zaštitari i za vrijeme poluvremena stajao je na parketu s oštrim pogledom prema publici. Dali su mu i pločicu s imenom, a on je odlučio da će se za ovu priliku zvati Ted Vagina. Kada je u prvom redu, u stolicama na parketu, vidio "neposlušnog" Shaquillea O'Neala, gospodin Vagina je NBA legendu ispratio iz dvorane. S obzirom da ga je Shaq mrtav ozbiljan poslušao, nije poznato je li i on bio dio predstave ili je toliko discipliniran.

Dogodilo se to, vjerojatno ne slučajno, uoči All-Star Weekenda odnosno 62. All-Star utakmice koja će se u nedjelju 17. veljače odigrati u Houstonu. A upravo će Shaq biti važan sudionik prvog dana tog festivala NBA košarke kao izbornik jedne od momčadi koja će igrati utakmicu novaka. Njemu će se suprotstaviti sastav koju je izabrao Charles Bakrley. Njih odvojica isti su posao radili i lani, a tada je slavio Barkley (146:143) zahvaljujući velikoj partiji Kyriea Irvinga (34 koša).
I ove godine u studiju televizijske kuće TNT organiziran je "draft" igrača prve i druge godine, Shaq je birao prvi jer je izgubio pa će za Team Shaq igrati: Damian Lilliard, Kyrie Irving, Andre Drummond, Klay Thompson, Harrinson Barnes, Chandler Parsons, Dion Waiters, Michael Kidd Gilchrist, Tyler Zeller, Kemba Walker.
Team Chuck će činiti Anthony Davis, Kenneth Faried, Kawhi Leonard, Bradley Beal, Ricky Rubio, Tristan Thompson, Brandon Knight, Crnogorac Nikola Vučević, Rus Aleksej Šved i Isiah Thomas, sin od istoimene NBA legende iz 80-tih i 90-tih.

Utakmica novaka uvedena je još davne 1994. kada su još Toni Kukoč i Dino Rađa bili novaci i kada su igrali za Phenomse koji su pobijedili Sensationse sa 74:66. Sljedeće godine igrali su Bijeli protv Zelenih (83:79), a potom, tri godine u nizu, Istok protiv Zapada. Od 2000. godine pa do 2011. igrali su novaci prve godine (Rookies) protiv novaka druge godine (Sophomores) pri čemu su Sophomoresi pobijedili osam puta, a Rookies četiri.

U petak će se u Houstonu održati i svečana press konferencija Košarkaške kuće slavnih na kojoj će biti objavljena imena finalista u klasi 2013., ali i i jedan izabranik iz redova internacionalaca. Kandidati su Ranko Žeravica, Vlade Divac, Šarunas Marčulionis, Oscar Schmidt, Vladimir Kondrašin, Amaury Pasos, Manuel Sainz, Togo Soares, Lindsay Gaze, Jackie Chazalon, Tal Brody i Mickey Berkovitz.

Premda je predložen još lani i premda mu po osvojenome nitko od spomenutih ne može konkurirati (čak niti Divac), Toni Kukoč se nije našao među kandidatima o kojima će ove godine glasovati Međunarodni odbor Košarkaške kuće slavnih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije