VELIKA ŠTETA

Gotovo je, Avdiji Vršajeviću propao transfer u Middlesbrough!

Avdija Vršajević
Ivo Čagalj/Pixsell
15.08.2014.
u 19:05

Sve je bilo dogovoreno, ali nije uspio dobiti radnu dozvolu.

Avdija Vršajević (28) ostaje u Hajduku, propao mu je transfer u Middlesbrough!

Sve je bilo dogovoreno između klubova, a sam igrač dogovorio je osobne uvjete s Englezima, međutim, Engleski nogometni savez rekao je stop. Nisu mu izdali radnu dozvolu jer nema 75 posto nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

"Sporne su dvije utakmice, odnosno dvije mi nedostaju da ispunim uvjete za dobivanje dozvole. Zahvaljujem izborniku Sušiću i kapetanu Džeki koji su tamošnjem Savezu napisali pismo preporuke i podržali me u nastojanju da ostvarim transfer", rekao je Avdija.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Middlesbrough odustao od Avdije Vršajevića?

Komentara 5

Avatar mlijeko
mlijeko
20:10 15.08.2014.

Šteta za Avdiju. Radi se o izuzetnom sportašu....

JA
JackRussell
23:11 15.08.2014.

Tužni KPK Hajdugovi ne može prodati igrača niti za 500 tisuća eura. Jad od kluba.

BU
budagigo
22:49 15.08.2014.

e dobro je englezi nisu ni svijesni kako su se izvukli od lopate i panja.ali žao mi tovara ostali bez crkavice.ma nije mi žao šalim se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije