Doigravanje za Euro

Gračan: Imamo kvalitetu, uz pomoć navijača možemo izbaciti Englesku

Nenad Gračan
Duško Marušić/PIXSELL
13.09.2014.
u 11:45

- U ovoj fazi natjecanja ionako više nema lakih suparnika, svi su velika imena i znali smo da će nam biti teško. Da nije bila Engleska, bila bi Španjolska, Francuska ili Italija...

Ždrijeb u Nyonu, koji je održan u petak, Hrvatsku U-21 spojio je s Engleskom u doigravanju za Europsko prvenstvo 2015. godine. Ako želimo osigurati samu završnicu u Češkoj moramo preskočiti i tu posljednju prepreku, a prvu utakmicu igramo u gostima.

- U ovoj fazi natjecanja ionako više nema lakih suparnika, svi su velika imena i znali smo da će nam biti teško. Da nije bila Engleska, bila bi Španjolska, Francuska ili Italija... Međutim, ja i moji igrači vrlo smo motivirani i želimo napraviti taj posljednji korak prema Europskom prvenstvu, rekao je izbornik Nenad Gračan i dodao:

- Imamo kvalitetu, a Engleska nije nepobjediva. Vjerujem da imamo sve što je potrebno za uspjeh i pokušat ćemo do pozitivnog rezultata već u prvoj utakmici. Potom, uz pomoć navijača, u uzvratu ćemo probati osigurati plasman na završni turnir.

>>Hrvatska U-21 izvukla Englesku u doigravanju za Euro!

Komentara 1

KO
Komacero
12:27 13.09.2014.

Neces ti proc Englesku jer nemas pojima ko trener jer ti poklonili trenersku diplomu ko vecini,sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije