kriza kod mornara

Grant od Portsmoutha dobio tek jednu plaću

Avram Grant
AFP
31.01.2010.
u 12:55

Klupski uposlenik u Portsmouthu izraelski je nogometni trener Avram Grant od sedmog listopada prošle godine. Otad je primio samo jednu plaću, navodi News of the World.

Krajem studenog Grant je preuzeo poziciju trenera momčadi (dotad je bio sportski direktor) nakon što je otkaz dobio Paul Hart.

NOTW navodi da Izraelcu financijski teško uzdrmani klub duguje najmanje 166.500 funti. Isti izvor također saznaje da klub nije platio usluge catering-agencije koja u klub dostavlja hranu za nogometaše od listopada, ali i da prvoj momčadi i dalje plaća smještaj u luksuznim hotelima iako članovi klupske radne zajednice nisu primili nekoliko plaća i ne mogu pokrivati vlastite rate kredita.

Trener Grant potpisao je trenerski ugovor na godinu dana, koji mu jamči plaću od milijun funti.

- Ekstremno je frustriran. Osjeća se iznevjerenim od poslodavca ali nastoji ostati fokusiran na posao. Bude li se ipak odlučio otići, dogodit će se to iz svima razumljivih razloga – izjavio je listu jedan neimenovani Grantov prijatelj.

Klub u vlasništvu drži Ali al-Faraj, bogati biznismen iz Saudijske Arabije.

Najnoviji gaf njegovi su ljudi počinili ovog tjedna, odlučivši prodati dvojicu novih nogometaša, Younesa Kaboula i Asmira Begovića, iza leđa treneru Grantu i direktoru Peteru Storrieju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije