Futsal Euro

Grcić: Česi su naši stari znanci, a navijače molim da nas bodre

Jakov Grcić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
30.01.2014.
u 19:29

– Teško sam proživljavao utakmicu s tribine jer nisam mogao pomoći svojim suigračima. No, oni su odradili jako dobar posao i iz svega im srca čestitam

Hrvatska futsal reprezentacija jučer je senzacionalno osvojila bod protiv Španjolske. U prvom kolu Europskog prvenstva izabranici Mate Stankovića odigrali su 3:3 s favoritima prvenstva, a izbornik u toj utakmici zbog suspenzije nije mogao računati na Jakova Grcića.

– Teško sam proživljavao utakmicu s tribine jer nisam mogao pomoći svojim suigračima. No, oni su odradili jako dobar posao i iz svega im srca čestitam i zahvaljujem na tome, rekao je Grcić za službenu stranicu HNS-a i dodao:

– Mislim da smo u prvom poluvremenu kvalitetno ispoštovali sve zahtjeve izbornika i zatvorili najjače španjolske adute – prekide, premda smo prvi gol primili upravo iz prekida. Oni su sjajni individualci, imaju u svakom prekidu po dva ili tri rješenja i teško je s njima igrati cijelu utakmicu bez primljenog gola. U nekim trenucima drugog dijela malo smo pali, ali Capar je zabio za 3:3 i mislim da je podjela bodova zaslužena.

Sutra Hrvatsku očekuje vrlo važan susret, s Češkom se borimo za četvrtfinale.

– Česi su naši stari znanci. Prvo smo gubili od njih, onda smo im 2012. godine u Splitu naplatili te dugove, ali trebamo gledati samo svoju kvalitetu pa što bude, kaže Grcić i za kraj poručuje: – Navijajte za nas i bodrite nas!

>>Skidamo kapu Hrvatima, mi možemo nešto naučiti iz ovoga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije