PRVA I DRUGA LIGA

Grčka vlada zbog navijačkih nereda prekinula nogometno prvenstvo

Panathinaikos
Foto: Reuters
25.02.2015.
u 17:26

Od klubova se traži da hitno uvedu kamere na stadione te čitače ulaznica za identifikaciju navijača.

Grčka vlada, suočena s nasiljem na nogometnim terenima, odlučila se na radikalan potez – na neodređeno vrijeme je suspendirala nogometno prvenstvo.

To se odnosi na utakmice prve i druge lige. Od klubova se traži da hitno uvedu kamere na stadione te čitače ulaznica za identifikaciju navijača.

Ovo nije prvi put u sezoni da su suspendirali Grčku ligu. Zbog navijačkih nereda to se već dva puta dogodilo.

Čini se da suspenzija neće dugo trajati i da će se prvenstvo privesti kraju. Zahtjevi koji su postavljeni pred klubove morat će se ispuniti od sljedeće sezone.

>> Kaos na grčkom derbiju: Navijači probili ogradu i bakljama gađali igrače Olympiakosa

Komentara 4

Avatar mlijeko
mlijeko
18:18 25.02.2015.

Ovaj Tsipras je za uvođenje video nadzora i personizirane ulaznice. To može da radi u Grčkoj. Kod nas bi ga već "jedan slavni prvoligaš" potkopavao i rekao da je protiv navijača....

LA
lazio
19:27 25.02.2015.

Svaka cast tako i treba..

3M
3Marsijanac
20:26 25.02.2015.

Dolje sa primitivcima ....sirom Europe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije