Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI NEREDI u GRČKOJ

Navijač AEK-a izboden na smrt u sukobu s BBB-ima: Više ozlijeđenih prebačeno u bolnicu

Atena
Foto: Screenshot
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.08.2023.
u 07:53

Kako javljaju mediji, ima još ozlijeđenih koji su prevezeni u bolnice

Grčki navijač atenskog nogometnog kluba AEK izboden je nožem u noći na utorak tijekom tučnjave s navijačima zagrebačkog Dinama, doznaje se u grčkoj policiji. U sukobima navijača najmanje je šestero ozlijeđeno prije prve utakmice Lige prvaka koja bi se trebala održati u utorak navečer na stadionu AEK-a u predgrađu Atene.

VEZANI ČLANCI:

"Ozbiljni incidenti dogodili su se ispred stadiona. Mladi Grk je izboden na smrt, a šest drugih ozlijeđenih osoba još uvijek je u bolnici", rekla je grčka policija. Izbodeni 22-godišnjak prebačen je u atensku bolnicu prije nego što je podlegao ozljedama u noći na utorak, rekla je policija. Grčka policija uhitila je 83 osobe nakon nasilnih sukoba navijača dvaju klubova.

Uhićeni će biti saslušani u utorak ujutro, javlja grčka novinska agencija Ana. Stotinjak huligana iz hrvatskog kluba bilo je u glavnom gradu Grčke, navela je Ana.

Kako dodaju grčki mediji, BBB-ima su se pridružili navijači Panathinaikosa s kojima su u prijateljskim odnosima. 

Portal emswi.gr piše da su navijači iz Hrvatske htjeli upasti na stadion, a reakcija policije bila je zakašnjela, piše 24sata.

VIDEO Neredi u Grčkoj: Navijač AEK-a izboden na smrt u sukobu s BBB-ima, policija oduzimala sjekire

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar doog_kool
doog_kool
07:49 08.08.2023.

Dno dna

Avatar Melankolija
Melankolija
07:52 08.08.2023.

Čopor, kriminal i nasilje, nista drugo.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
07:36 08.08.2023.

Kad zabriješ i ne razlikuješ "folklor" od stvarnosti. Idioti!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije