Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AEK

Trener AEK-a nahvalio Dinamo i Hrvate, otkrio je i hoće li igrati Vida

THE CANADIAN PRESS 2021-10-02
Foto: DARRYL DYCK
1/2
07.08.2023.
u 19:24

U Ateni se igra prva utakmica trećeg pretkola Lige prvaka između AEK-a i Dinama

Dinamo sutra od 20.45 sati u Ateni igra protiv AEK-a prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka. Uzvrat je tjedan dana kasnije, a trener grčkog prvaka Matias Almeyda najavio je utakmicu na konferenciji za medije.

- Od prvog dana priprema fokusirani smo na ono što nas čeka sutra. Ovo je klupski san. Spremni smo na izazov koji nam predstoji.

Hoće li Domagoj Vida igrati za AEK s obzirom na probleme s ozljedom?
- Vidjet ćemo. Trebao bi biti spreman za uzvrat, no za prvu utakmicu ne mogu garantirati - kaže Almeyda koji se osvrće na to može li ostvariti prednost u prvoj utakmici.

- Bitne su obje utakmice. Ne bih rekao da je domaćinstvo prednost, sve je otvoreno. Poštujemo Dinamo, igraju slično kao mi. Stoga će utakmica biti zanimljiva. Susrećemo se s velikim protivnikom. Bit će to dvije dobre utakmice, s dvije momčadi koje će pokušati igrati dobar nogomet, a mi naravno želimo pobijediti.

Kakva očekivanja ima od Lige prvaka?
- Želimo se plasirati u Ligu prvaka, to je naš san. Igrao sam Ligu prvaka, a kao trenera me ispunjava što je mogu izboriti s ovim igračima. Vjerujem u njih. Hvala Bogu na prilici da proživim ovakve trenutke i hvala igračima što su nas doveli ovamo.

O sličnostima i razlikama između AEK-a i Dinama kaže:
- Neke ću stvari zadržati za sebe! Volim igrati na ovoj razini, na kakvoj je Dinamo, koji ima puno mladih igrača. Imao sam Hrvate za suigrače, a sada u momčadi imam jednog (Vida, op. a.). Poštujem ih. Dobro kontroliraju loptu i riskiraju. Znamo igrati protiv kvalitetnog protivnika.

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
19:52 07.08.2023.

Ukoliko zaigra hrvatski domoljub i pravi hrvat Domagoj Vida bi mogao kao svoj na tuđem udesiti svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije