TRENERSKA PROMJENA

Gross je novi trener Stuttgarta

Nogomet
06.12.2009.
u 18:51

Nakon što je uslijed niza loših rezultata klupu Stuttgarta primoran napustiti bio Marcus Babbel, na njegovo je mjesto doveden trofejni švicarski stručnjak Christian Gross (55).

Gross je trenersko ime stekao u Grasshoppersu, kojeg je vodio od 1993. do 1997. i osvojio dva švicarska prvenstva i tamošnji Kup. Tim se uspjesima "prodao" u Englesku, točnije u Tottenham, no jednosezonska avantura brzo ga je vratila u domovinu, gdje preuzima Basel kojeg je vodio do kraja svibnja ove godine. Pritom je osvojio četiri naslova prvaka, te četiri švicarska Kupa, a 2008. proglašen je i najboljim trenerom švicarske Superlige.

Stuttgart je trenutačno u zoni ispadanja iz njemačke nogometne Bundeslige. Nalaze se na 16. mjestu ljestvice koja broji osamnaest klubova, s 12 osvojenih bodova iz 15 odigranih utakmica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije