NAKON REMIJA

Gross: Remi je dobar; Guardiola: Moramo igrati bolje

Josep Guardiola
AFP
24.02.2010.
u 11:27

Švicarski trener bundesligaša Stuttgarta Christian Gross bio je zadovoljan konačnim ishodom prve utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone (1-1), iako smatra da je njegova momčad na Mercedes-Benz Areni mogla i do pobjede.

- Znali smo da će biti teško igrati protiv Barcelone, ali bili smo kompaktni u obrani i nismo im dopustili previše prilika. Mislim da smo u prvom poluvremenu mogli zabiti barem još jedan gol, ali u drugom su se poluvremenu stvari malo promijenile - rekao je Gross, čiji je Stuttgart u prvom poluvremenu imao prednost 1-0 pogotkom Cacaua u 25. minuti kao i još nekoliko kvalitetnih prigoda za povećanje vodstva.

- Mislim da je rezultat 1-1 protiv Barcelone uspjeh. Malo se momčadi može pohvaliti takvim rezultatom protiv njih - zaključio je švicarski strateg.

Njegov španjolski kolega na klupi Barcelone Josep Guardiola na kraju je bio zadovoljan samo rezultatom, ali ne i igrom svoje momčadi, posebno u prvom dijelu.

- Morali smo se mučiti. U drugom smo se dijelu oslobodili i na kraju ostvarili dobar rezultat. Želimo li ići dalje u ovom natjecanju, morat ćemo raditi naporno i poboljšati igru - kazao je Guardiola, čijoj je momčadi izjednačenje donio Zlatan Ibrahimović pogotkom u 52. minuti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije