Liga prvaka

Guardiola je sve priznao u SMS poruci nekoliko sati prije utakmice

Champions League - Semi Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
Carl Recine/REUTERS
18.05.2023.
u 10:11

- Pokazali su pravu pribranost, autoritet i kontrolu. Liga prvaka je ono što Pep Guardiola i Manchester City žele. Ako se ovako pokažu u finalu, možete vidjeti samo jednog pobjednika. Još jedan korak je ono što je potrebno - kazao je Chriss Sutton

Rio Ferdinand, legendarni engleski stoper otkrio je što je prije utakmice Reala i Manchester Cityja komentirao s Pepom Guardiolom. Bivši kapetan Manchester Uniteda kazao je da je šef Cityja, nekoliko sati prije utakmice, izrazio uvjerenje da će njegova momčad pobijediti.

- Pep mi je poslao poruku: 'Vjeruj mi, pobijedili smo ih prije dvije godine, pobijedit ćemo ih opet', to je bilo dva ili tri sata prije utakmice, to je čisto povjerenje - rekao je Ferdinand i dodao:
- Taj čovjek je apsolutni genije. Uništili su, premlatili, usitnili diva europskog nogometa i to u galopu, lakoćom,  a da se nisu ni oznojili...

Chris Sutton, bivši napadač Blackburna i Chelseaja, ne sumnja da će City, ako ponovi ovu izvedbu i protiv milanskog Intera, postati pobjednik Lige prvaka.

- Pokazali su pravu pribranost, autoritet i kontrolu. Liga prvaka je ono što Pep Guardiola i Manchester City žele. Ako se ovako pokažu u finalu, možete vidjeti samo jednog pobjednika. Još jedan korak je ono što je potrebno - kazao je Sutton.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije