Nastale su rupe

Guardiola zavapio: Bayernu hitno trebaju novi igrači

Pep Guardiola
Reuters (Ilustracija)
17.08.2014.
u 11:44

- U obrani na desnoj strani igra nam samo Boateng i tu trebamo novog igrača, ali na tržištu nema puno kvalitetnih i dostupnih igrača

Pep Guardiola nije dobro ušao u sezonu s Bayernom. Već u prvoj službenoj utakmici poražen je od najvećeg rivala Borussije (0:2) i izgubio Superkup, a na neko vrijeme izgubio je i Javija Martineza. On će zbog ozljede mjesecima izbivati s travnjaka. 

- Moramo brzo reagirati, trebamo nove igrače. Gledamo, snimamo, analiziramo, već imamo i neke kandidate, ali moramo biti brzi i dovesti zamjenu za Martineza, zavapio je Pep pa otkrio što mu još treba.

- U obrani na desnoj strani igra nam samo Boateng i tu trebamo novog igrača, ali na tržištu nema puno kvalitetnih i dostupnih igrača. Treba nam netko visok, brz i da zna igrati s obje noge te da je dobar u zraku, zaključio je Guardiola.

>>Borussia demolirala Bayern i osvojila prvi trofej u sezoni!

>>Guardiola priznao da mu je poraz od Reala najgori u karijeri

Komentara 14

Avatar bereza
bereza
12:27 17.08.2014.

Bayernu je najpotrebniji trener koji nešto zna o nogometu! Hitno!

DH
dalibor.hren
12:13 17.08.2014.

Guardiola je u kratkom vremenskom razdoblju uništio sve što je izgradio stari dobri Jupp! Bayern treba novog trenera.

CA
carpediem
12:05 17.08.2014.

Najveca Rupa u Bayernu je bas taj Guardiola jer je pripametovao sa svojom Filozofijom sad sve bolje shvatam Mandzukica ali i Ibrahimovica zasto nisu mogli sa njim a nedaj jos da im se povrijedi Lewandowski pa tko ce onda igratii naprijed? Jedina Opcije je Pizzaro a nasto je onda Bayern spao na jednog starog veterana da im igra u Napadu ali Guardiola je toliko pametan da moge igrati i bez napada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije