Barcelona

Guardiola završio u bolnici

Josep Guardiola
AFP
03.03.2011.
u 16:38

Trener katalonske momčadi bit će prikovan uz krevet uoči dvoboja sa Sevillom i Villarealom u prvenstvu te uzvrata osmine finala Lige prvaka s Arsenalom

Barcelonin trener Pep Guardiola završio je u bolnici nakon prvenstvene utakmice s Valencijom zbog discus hernije. Iako se čak najavljivalo da će blau granu u Valenciji voditi pomoćni trener Tito Vilanova, Guardiola je ipak stisnuo zube, no nakon utakmice je hospitaliziran. U službenoj izjavi kluba ističe se kako je Barcin trener pušten kući nakon što je primio lijekove protiv bolova te epiduralnu anesteziju.

Trener katalonske momčadi bit će prikovan uz krevet uoči prvenstvenih utakmica sa Sevillom i Villarealom te uzvrata osmine finala Lige prvaka s Arsenalom, u kojoj hvataju prednost londonskog kluba (2:1).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije