veliki nizozemac

Gullit: Ne znam mnogo o Dinamu, ali čim je tu, dobar je

\'SPORT RUUD GULLIT SNIMIO ROBERT ANIC\'
Robert Anić/PIXSELL
26.08.2011.
u 09:40

Zanimljivo je da Lyon lani nije bio prvak Francuske i do skupine je došao izbacivši ruski Rubin iz Kazanja u 4. pretkolu (3:1, 1:1)

Nizozemac Ruud Gullit, veliki igrač neugledne trenerske karijere (dobio je u ruke Chelsea i Newcastle, gdje je doveo Marića, pa sve manje klubove, da bi nedavno dobio otkaz i u Tereku iz Groznog) također je sudjelovao u ždrijebu i ovako je prokomentirao skupinu D:

- Bit će mnogo teških i neizvjesnih utakmica. Real je favorit, a Ajaxu neće biti nimalo lako.

Što znate o zagrebačkom Dinamu?

- Vrlo malo. Ali, čim su ovdje, u skupini Lige prvaka, znači da su dobri! Bit će dobrog nogometa - kaže Gullit.

 

Komentara 3

KN
knin95
11:33 26.08.2011.

J.....bote, zar je i u Groznom vec dobio otkaz!!?? A bas ovdije je prije nepuni mjesec dao intervju, kako je tamo preuzeo trenerski posao.

SA
santos008
13:01 26.08.2011.

Gulit je izuzetan nogometas i izuzetan covjek,covjek koje mu se ne treba reci da ide on to sam osjeti ,covjek za kojim se ne vuku \'\'repovi\'\' i afere.Nesto kao Pele ciste i sjajne proslosti,za razliku od Maradone i drugih.I izz ove izjave vidi se da je ljudina ,iako ne zna nista o Dinamu fino se opet izjasnio i rekao istinu.

1P
1pikpanter1
13:02 27.08.2011.

dinamo ce dobit najmanje 20 golova u kupu sampiona, a ne vjerujem da ce dati i jedan jedini, ako vidimo kako igra rukavina i na dvije 100% sanse pogodio oba puta golmana, real nece ni dozvolit da dodju do 30 metara od gola, ja sam dinamovac ali mi je zao kaj je dobio ovaku jaku skupimu, gdje ce si svi na njemu popravljat gol-razliku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije