Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA GARNITURE

Joško Gvardiol progovorio o novim dresovima vatrenih: 'Oduševljen sam, ali trebamo se naviknuti...'

Split:  Utakmica kvalifikacija za EURO 2024, Hrvatska – Wales
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
15.03.2024.
u 17:35

Plava garnitura ne odskače toliko od prethodne, dok je kod crveno-bijele promjena velika. Umjesto većeg broja manjih kvadratića, s prednje strane je tek osam velikih crveno-bijelih polja

Hrvatska nogometna reprezentacija će uskoro dobiti novu garnituru dresova u kojima će nastupati na prijateljskom turniru u Kairu i Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Službeno će dresovi biti predstavljeni u ponedjeljak. Majice je objavio Footy Headlines na X-u, a promjene su poprilične.

Novi je izgled osobito uočljiv kod crveno-bijelog dresa. Na njemu više nije više malih kvadratića, već ih s prednje strane pokriva osam velikih crveno-bijelih polja. Rukavi i ovratnik su bijele boje.

VIDEO Večernjakovi novinari o budućnosti Dinama nakon debakla protiv PAOK-a

Druga, plava garnitura ne odskače toliko jako. Dres je mornarsko plave boje uz dijagonalne kvadrate i nekoliko crvenih detalja. Ovi će dresovi u uporabi biti iduće dvije godine. Komentirao ih je Joško Gvardiol, zvijezda vatrenih i Manchester Cityja.

VEZANI ČLANCI:

"Naravno da se radujem novim dresovima, uvjeren sam da su jednako oduševljeni i moji suigrači u reprezentaciji. Jako mi se sviđaju, trebat će nam određeno vrijeme da se priviknemo na njih, ali jedva ih čekamo odjenuti. Drago mi je da su dresovi opet spoj modernog dizajna i tradicije i da će, kao uvijek, biti odraz nacionalnog ponosa. Nadam se da će se jednako svidjeti i našim vjernim navijačima i svim ljubiteljima nogometa", rekao je Gvardiol.

GALERIJA Vatreni na Maksimiru porazili Armeniju i osigurali plasman na Euro 2024.

Split:  Utakmica kvalifikacija za EURO 2024, Hrvatska – Wales
1/30

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije