STOPER VATRENIH

Gvardiol otkrio tko mu je najteži protivnik u karijeri: 'On me najviše mučio na terenu'

Nations League - League A - Group 1 - Portugal v Croatia
Foto: PEDRO NUNES/REUTERS
1/2
07.09.2024.
u 14:30

Ganski napadač je u 48 utakmica zabio 18 golova. Doveden je iz Ajaxa za 43 milijuna, a sad prema Transfermarktu trenutno vrijedi 150 milijuna

Branitelj naslova Premier Lige Manchester City silovito je krenuo u novu sezonu s tri pobjede u tri utakmice te maksimalnih devet bodova, koliko ima i Liverpool. Njihove žrtve na startu sezone bile su im Chelsea, Ipswich i West Ham.

Ostanimo na West Hamu. Joško Gvardiol je za ESPN dao izjavu kojeg je suparničkog igrača najviše upamtio iz prošle sezone. Naveo je napadača "čekičara", Ganca Mohammeda Kudusa.

"Sjećam se kad je zabio škaricama. On je jedan od onih igrača protiv kojih sam se najviše mučio na terenu. Mislim da je riječ o igraču koji zaslužuje puno više pozornosti."

Bilo je to u zadnjem kolu prošle sezone u kojem je Manchester City za naslov trebao pobjedu protiv West Hama, i ostvario ju je, 3-1 je završilo. No, taj jedan gol za Gvardiola baš i nije ostao u lijepom sjećanju. Hrvatski branič je morao čuvati upravo Kudusa, ali nakon ubačaja iz kornera Ganac mu je izmaknuo pažnji, prihvatio loptu i zabio škaricama.

Kudus je u 48 utakmica zabio 18 golova. Doveden je iz Ajaxa za 43 milijuna, a sad prema Transfermarktu vrijedi 150 milijuna. Golčinu možete vidjeti ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije