HAJDUK Kombinirana momčad uvjerljivo prošla kroz Posedarje

Hajduci lako protiv vitezova

12.11.2005.
u 17:32

POSEDARJE - Tijekom prvoligaške stanke nogometaši splitskog Hajduka gostovali su nakon Unešića i u Posedarju i potpuno u svim elementima igre nadigrali županijskog ligaša Hrvatskog viteza. Splićani su već u 12. minuti preko Makarina poveli s 1:0. Samo u prvih 45 minuta domaći nogometaši, dok su imali snage, pružili su kakav-takav otpor renomiranom gostu.

U nastavku utakmice Splićani su ubacili u veću brzinu i ubrzo su iz minute u minutu postizavali pogotke. U efikasnoj igri svojim pogodcima izmjenjivali su se Makarin (četiri) i Kalinić (pet). Pred 700 gledatelja utakmicu je vrlo dobro vodio sudac Lerga iz Zadra. Vidno zadovoljan igrom svoje momčadi bio je i Hajdukov trener Ivan Gudelj.

Izuzetno sam zadovoljan zalaganjem i odnosom prema igri svojih igrača, poglavito s prikazanim nogometom u drugom poluvremenu. Drago mi je da su moji nogometaši utakmici pristupili kao da igramo s Dinamom. Samo ovakav pristup, kao što je bio u Posedarju, može donijeti bolje rezultate. Nadam se da su igrači napokon shvatili da bez igre i zalaganja nema ni rezultata.

Posebno me raduje efikasnost mojih dojučerašnjih juniora Nikole Kalinića i Krešimira Makarina. Tijekom prošlog tjedna imali smo jak program i prema onome što smo pokazali u Posedarju, vjerujem da smo spremni za sljedeću utakmicu s Puljanima.

Ovaj tjedan očekujem i dolazak naših reprezentativaca i nadam se da ćemo krenuti uzlaznom putanjom - zaključio je trener bijelih Ivan Gudelj. Nakon utakmice nogometašima Hajduka priređen je domjenak u Posedarju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije