Povratak

Hajduk hitro pozvao Damira Štimca, želi vratiti Ljubičića

Marin Ljubičić
Slavko Midžor/Pixsell
19.01.2010.
u 18:26

Mladi veznjak je jesenas, kada je Zadar usred Poljuda svladao Splićane, igrao briljantno, praktički je sam pobijedio svoju bivšu momčad.

To je klasična Hajdukova priča. Marin Ljubičić proglašen je viškom, nije bio dobar bijelima, pa je završio u Zadru, a jučer je u Poljud hitro na razgovor pozvan njegov menadžer Damir Štimac.

Odlučuje Sinovčić

– Pozvali su me na razgovor, vidjet ćemo u idućih nekoliko dana što će biti – nije se Štimac želio istrčavati s izjavama.

Predsjednik bijelih Joško Svaguša i Ivica Šurjak, nakon što su se ozlijedili Ljubičić i Pezo, a Kenijac Wanyama ostao im nedostupan, shvatili su da treneru Edoardu Reji moraju osigurati igrača u središnjoj liniji.

Pa su se sjetili Marina Ljubičića koji je u Zadru odigrao puno dobrih utakmica, nositelj je igre momčadi iz Stanova. Reja je iz Španjolske zavapio za zadnjim veznim, a Svaguša bi pregovore završio brzinski i Ljubičića odmah poslao u Španjolsku na pripreme. No, valja pričekati i što će reći gazda Zadra Reno Sinovčić. Hajduk je prije nekoliko dana posegnuo za Jozinovićem i Jonjićem koji su bili na posudbi, a sada bi uzeo i Ljubičića. To nije ista priča, za Ljubičića će Hajduk morati i nešto platiti, jer još dvije godine ima ugovor sa Zadrom.

Inače, valja notirati da su se kod Sinovčića za Ljubičića raspitivali i Dinamovi zastupnici, ali i Zadru i Ljubičiću Hajduk je ipak na prvome mjestu.

Ukinut maraton

A dok se rješava status Ljubičića, iz Turske se s uspješne provjere vratio Ivan Rodić. Tek će se vidjeti hoće li se priključiti treninzima druge momčadi, ali važniji su razgovori koje će s upravom voditi njegov zastupnik Mario Franić. Hajduk bi na Rodiću, kojega ne želi, zaradio neki novac, a Franić, logično, traži da ga puste, jer bi se time Svaguša i Šurjak riješili igrača kojeg moraju plaćati još dvije i pol godine.

Novost je da u Poljudu više nema ranojutarnjih treninga, a Vejić, Šerić, Jertec i M. Buljat, koji su besciljno nizali krugove, priključeni su Željku Mijaču. Treniraju s drugom momčadi, imaju normalan termin za trening i normalne nogometne treninge. Tako da Hajduku ne prijeti da bude optužen za sportski pritisak.

Komentara 1

Avatar dinameze
dinameze
10:51 20.01.2010.

najbitnije od svega je da se veliki(nekada igrač)stručnjak(jao majko) naruga mamiću kako je kupio (slepi)mantinelu jer on kao priznati manager kupuje samo vrhunske igrače,koje naravno poslje prodaje za basnoslovne novce.(ne mogu se sjetiti koga posljednjeg proda ali je sigurno dobro zaradio).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije