novi sponzo

Hajduk i Macron potpisali ugovor vrijedan tri milijuna kuna

Hajduk, Macron (1)
Ivo Cagalj/PIXSELL
23.04.2013.
u 14:31

- Velika je čast što smo postali tehnički sponzor Hajduka. To je za nas izazov i zadovoljstvo. Hajduk je važan klub u Europi

Potpisan je četvegodišnji ugovor između Hajduka i tvrke Macron, koji je postao novi tehnički sponzor bijelih. Procjenjuje se da je ugovor vrijedan oko tri milijuna kuna, naravno u opremi.
- Tvrtka Macron od prvih dana pregovora pokazala je veliki interes. Proces je trajao dosta dugo, razgovrali smo s osam tvrtki, a Macron smo izabrali ne samo zbog financijskih razloga, već i zbog toga što su Talijani niz godina vodeći u dizajnu. Očekujemo da će naš dres biti jedan od najljepših u Europi, dobili smo mogućnost da sami kreiramo naš dres. S Macronom smo dobili dobili partnera, dobili smo zastupstvo za cijelu regiju Balkana, odnosno područje bivše Jugoslavije. To će nam u budućnosti donijeti veliku financijsku dobit. Pritom mislim na proizvode s Hajdukovim znakovljima - rekao je Hajdukov predsjednik Marin Brbić.
Macron je predstavljao izvršni direktor Gianluca Pavanello.
- Velika je čast što smo postali tehnički sponzor Hajduka. To je za nas izazov i zadovoljstvo. Hajduk je važan klub u Europi, s velikom tradicijom, počašćeni smo. Želimo biti više od tehničkog sponzora, želimo biti poslovni partneri Hajduka. Naš cilj je razviti jedinstvenu paletu proizvoda za navijače. Zajedno s klubom radit ćemo da razvijemo neobičnu i posebnu paletu proizvoda. Dizajnirali smo poseban dres za Hajduk, svake sezone u suradnji s klubom kreirat ćemo poseban dres - kazao je Pavanello.
Umbro odlazi u povijest, Brbić je rekao da to nije bio štetan ugovor za Hajduk, a Macron sponzor postao je od 1. srpnja. Bijeli će u novu sezonu ući s novim dresom. Zanimljivo je da je već bio dogovoren Hajdukov posao s Nikeom.
- Nismo bili zadovoljni izvedom dresa koji nam je Nike ponudio, pa smo se odlučili za Macron - rekao je Brbić.
A Pavanello je dodao da su navijači klubova kojima su oni sponzori izuzetno zadovoljni.
- Napoli, Lazio, Aston Villa, navijači tih klubova vrlo su zadovoljni. Jasno mi je da Macron nije poznat poput Nikea ili Adidasa, ali uvjeravam vas u visoku kvalitetu naših proizvoda - rekao je Pavanello.
Kolega je priupitao hoće li Macron pomoći Hajduku da proda igrače u Napoli ili Lazio.
- To nije naš posao, mi možemo možda pomoći Hajduku da odigra prijateljske utakmice s klubovima kojima smo sponzori - zaključio je Pavanello.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije