SUPARNIŠTVO U redovima Konavljanina šest je igrača koji su igrali u Hajdukovu dresu

'Hajduk je vječna ljubav, ali sve ćemo dati da ga pobijedimo'

Foto: Emir Fulurija
import
28.10.2008.
u 14:30

Bivši hajdukovac u nedjelju je svojim pogotkom presudio Goranu Vučeviću na klupi splitskog kluba, a već u srijedu Hajduk igra važnu utakmicu protiv kluba u kojem igra veliki broj bivših igrača splitskog velikana.

Hajduk vječna ljubav
Duje Špalj, Goran Radnić, Ivan Čeliković, Danijel Vukadin, Lovro Skaramuca i Mate Selak dočekuju Hajduk u utakmici četvrtfinala Kupa Hrvatske koja će se s početkom u 14.30 igrati na Grudi. Svi oni u svojoj su karijeri nosili Hajdukov dres, pa makar u mlađim uzrastima, a danas će dati sve od sebe kako bi Hajduk loše prošao u susretu protiv Konavljanina.

- Hajduk je meni osobno, a vjerojatno i svim ostalim igračima koji su ponikli u tom klubu, vječna ljubav, ali sada svi igramo u Konavljaninu i dat ćemo sve od sebe da pružimo što veći otpor Splićanima. Naravno da je teško govoriti o nekakvim šansama Konavljanina na ovoj utakmici jer je Hajduk apsolutni favorit, ali na nama je da pošteno odigramo utakmicu i damo sve od sebe - rekao je Selak koji nije siguran da će sutra participirati u jednoj od najvažnijih utakmica u povijesti Konavljanina.

Naime, ozljeda desnoga skočnog zgloba još uvijek nije sanirana pa Selak ima dosta problema s kretnjama. Sigurno je kako će početi na klupi, a o eventualnom ulasku u igru odlučit će trener Pavo Strugačevac, ovisno o razvoju utakmice na terenu.

Krive su vodene kozice
Inače, Selak je svojedobno proglašavan velikom nadom hrvatskog nogometa, a u prvoj momčadi Hajduka igrao je u sezoni 2005./06. kada je trener bio Luka Bonačić.

- U tim trenutcima dobio sam varičele i bolest mi nije dopustila da iskoristim svoju priliku. Ipak, žao mi je što nisam dobio priliku da odigram nekoliko utakmica u kontinuitetu - kaže Selak.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije