Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regionalna liga

Hajduk nije uspjela zaustaviti pogotke Podgoričanki

Anita Peraica
Renato Branđolica
06.10.2009.
u 20:58

Rukometašice Lokomotive pobijeđene su u utakmici četvrtog kola Regionalne lige od podgoričke Budućnosti s 25:28 (13:13). To je lokosicama treći poraz, uz jednu pobjedu do sada.

Ova utakmica nam je bila ipak nešto manje važnija od one u subotu kada ćemo ugostiti ruski Kuban iz Krasnodara u uzvratnoj utakmici drugog kola Kupa EHF-a. Zbog problema s okom nije igrala kapetanica Nikica Pušić, a glavne igračice nisu mi igrale cijelu utakmicu protiv Budućnosti - rekao je Zoran Mlinarić, trener lokosica.

Budućnost slovi za jednog od favorita ove lige, a Zagrepčanke su se dobro držale sve do posljednjih pet minuta. U završnici utakmice Simona Hajduk, vratarka Lokomotive, nije uspjela zadržavati napade gošći.

Kod Lokomotive najefikasnije su bile Aneta Peraica i Ana Milačić, inače igračica Budućnosti na posudbi, s po šest pogodaka te Žana Čović s pet pogodaka. Kod gošći najefikasnije su bile Ana Radović (6) i Marija Jovanović (5). Naša reprezentativka Lidija Horvat postigla je tri pogotka, a Tihana Ambroš uopće nije ulazila u igru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije