VIJESTI S POLJUDA

Hajduk objavio odlazak više igrača, jedan odlazi u Lokomotivu

Ženeva: Razočarani igrači Hajduka nakon izgubljene utakmice rezultatom 5:0
Luka Stanzl/PIXSELL
06.09.2024.
u 18:55

Reić je prošao sve kategorije Hajdukove Akademije, a do nedavno je nastupao za juniorsku momčad Bijelih. Posebno možemo istaknuti njegov igrački doprinos u generaciji koja je došla do finala Lige prvaka mladih.

HNK Hajduk i NK Lokomotiva dogovorili su transfer 18-godišnjeg veznjaka Duje Reića koji karijeru nastavlja u zagrebačkom klubu. 

Reić je prošao sve kategorije Hajdukove Akademije, a do nedavno je nastupao za juniorsku momčad Bijelih. Posebno možemo istaknuti njegov igrački doprinos u generaciji koja je došla do finala Lige prvaka mladih. 

S HNK Šibenik dogovoren je transfer Ante Kavelja te 19-godišnji veznjak karijeru nastavlja u klubu sa Šubićevca. 

Kavelj je u kadetskom uzrastu stigao na Poljud iz RNK Split i također je bio član generacije koja je igrala u finalu Lige prvaka mladih. Za seniorsku momčad igrao je u tri prijateljske utakmice, a prošle sezone nastupao je na dvojnoj registraciji za Solin. 

Dodajmo da su danas dogovorene i dvije posudbe, 20-godišnji napadač Krešimir Nazor do kraja sezone igrat će za GOŠK iz Dubrovnika, a 19-godišnji napadač Jere Vrcić do siječnja će igrati na posudbi u Croatiji iz Zmijavaca. 

 

 
Ključne riječi

Komentara 2

ST
sttipe
21:29 12.09.2024.

Zubić vile, daju gasa!!! Dica koja su tribala igrat zadnjih 10 kola prošlog i SVE utakmice ovog prvenstva... Danas skuplji od onih zbog kojih ne mogu igrati...

AX
Axe
07:17 07.09.2024.

To je ok, po današnjoj recepturi vratiti će ih za petnajst, dvadeset godina. Moj Hajduk živi vječno pa nikad nije kasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije