KRUNO JURČIĆ

Hajduku treba netko tko neće igrati na euforiju i varanje navijača! Jedna stvar je posebno sramotna

05.09.2024.
u 11:40

– Protekle dvije – tri godine govorio sam o tim stvarima pa su me upozoravali da ne treba biti previše negativan. No sada nam na naplatu dolazi sve što radimo. Strašan je postotak odlaska kvalitetnih igrača, imamo malu bazu i to ne možemo nadoknaditi. Odavno govorim i o infrastrukturi.

Komentara 14

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
13:14 05.09.2024.

Sve dok LJPV (Splićani znaju) sa stanom u Zagrebu, iz pozadine vuče konce Hajduk će biti ovako jadan.

KU
Kujttim
12:24 05.09.2024.

Hajduku treba upravo ovo što ima. Prvo ispadanje iz Europe od anonimnih klubova, onda serija od 5 pobjeda i 1 poraza da se učvrste na drugom mjestu, onda nekoliko kikseva Dinama koji je fokusiran na Europu, siguran Lučić na golu, Livaja koji je zdrav, nema 5 do 6 kg viška i raspoložen je za golove. Zimu Hajduk treba dočekati s minimalnim zaostatkom za Dinamom, trebaju biti konkurenti za osvajanje Kupa, trebaju napraviti neku smjenu trenera po mogućnosti u travnju i na kraju prvenstvo završiti s 9 bodova iza Dinama. Hajduku trebaju marketinški zanimljiva imena (Rakitić), prizivanje nekog novog Ivana Perišića (vrime je), razgovor o nekom novom zvučnom treneru ovoga puta iz Hrvatske (Ivan Jurić, Tudor) i oko 115.000 članova i prosjek od 15.000 gledatelja, kazne za pirotehniku. Evo to treba Hajduku!

RU
Rubikon
06:30 06.09.2024.

Otkud ovom panju ideja da priča šta treba napraviti u Hajduku loš igrač još lošiji trener Mamiceva podguzna muha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?