ZANIMLJIVA IDEJA

Hajduk predstavio novi projekt, album sa sličicama

Hajduk
Ozren Maršić
21.05.2013.
u 14:44

- Zadovoljstvo mi je predstaviti ovaj projekt. To je još jedan dokaz da marketing unatoč kritikama pojedinih medija, radi dobro - rekao je predsjednik Marin Brbić.

Hajduk je predstavio još jedan svoj marketinški proizvod, ovaj put radi se o albumu sa sličicama. Donje rublje, Hajdukovi šoldi, evo sada i albuma sa sličicama. Baš zanimljiv projekt, osvježavajući...

- Zadovoljstvo mi je predstaviti ovaj projekt. To je još jedan dokaz da marketing unatoč kritikama pojedinih medija, radi dobro. Prema saznanjima koje imam ovo je prvi put da jedan nogometni klub predstavlja povijest kroz sličice - rekao je predsjednik Marin Brbić.

Voditelj marketinga Aljoša Bašić govorio je o albumu, koji sadržava 400 sličica. Album je tiskan u 50 tisuća primjeraka, tiskano je 500 tisuća kesica sa sličicama. Cijena albuma je 10 kuna, a kesice s pet sličica je 4 kuna.

- Ovo je emotivan trenutak, projekt ima posebnu težinu, bit će zabilježen u povijesti kluba, naići na izuzetan odaziv, posebno naših dragih navijača. Projekt ima edukativni karakter, željeli smo da sadržaj u albumu bude zanimljiviji roditeljima nego samoj djeci, jedno od iznenađenje je da će svaka peta kesica imati poklon u obliku tetovaže. Često naglašavam da Hajduk nije uložio sredstva, tako je i s ovim projektom. Partneri su uložili, a zaradu dijelimo pola-pola. Hajdukova zarada će biti nešto manja od kune po kesici - kazao je Bašić.

Prvi album i kesicu sa sličicama dobio je Brbić, od igrača je dobio Ivicu Šurjaka i Antu Žanetića.

>> Tudor: Ne osvojimo li kup, neće biti smak svijeta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije