SMETAJU IM REAKCIJE

Hajduk preko Facebooka reagirao na spornu situaciju iz Zadra

Zadar, Hajduk
Filip Brala/Pixsell
11.12.2013.
u 13:55

Zadar i Hajduk u ponedjeljak su na Stanovima odigrali bez pobjednika 1:1, međutim i dva dana utakmica raspravlja se o regularnosti gola Bijelih.

Zadar i Hajduk u ponedjeljak su na Stanovima odigrali bez pobjednika 1:1, međutim i dva dana utakmica raspravlja se o regularnosti gola Bijelih.

Splićani su zbog toga odlučili reagirati, a poruku su objavili na Facebooku. Mi vam prenosimo to u cijelosti:

'Ne želeći ni u jednom trenutku umanjiti značaj najrealnijeg ishoda dvoboja Zadar – Hajduk (1:1) moramo reagirati na reakcije pojedinaca oko navodno sporne situacije u petoj minuti dvoboja na Stanovima kad je Dino Mikanović doveo Bijele u vodstvo 0:1.

Naime, kako se i jasno vidi na snimci zgoditak Hajduka nikako se ne može ocijeniti nekorektnim, što dio javnosti danas pokušava nametnuti kao ispravnu tezu, premda su i sudački eksperti, čak i najveći dio igrača Zadra, odmah nakon dvoboja komentirali kako se radi o ispravnoj odluci suca Ive Krečka iz Šibenika.

Naime, vratar Zadra Mladen Matković kaže kako je postupak hajdukovaca – nekorektan premda snimka pokazuje nešto sasvim drugo. Naime, vratar Matković je na šest metara od svojih vrata krenuo izbiti loptu i udario u blok u kojem su bila dvojica njegovih suigrača i Hajdukov napadač Giorgi Iluridze koji je, vidi se, doslovno odgurnut i završio ispod Matkovića. Vratar Zadrana odmah je ustao, vidi se na snimci, i pogledom dalje pratio loptu sve dok nije zavšila u njegovoj mreži. U trenutku postignutog zgoditka Matković je ponovno, bez ikakvog novog kontakta, završio na travnjaku.

Na istoj utakmici, doista je prekinuta jedna akcija Zadrana zbog nepostojećeg zaleđa, no u tom su trenutku svi igrači Hajduka stali i tko zna bi li se uopće zatresla mreža Lovre Kalinića da se igra nastavila. Premda se, ruku na srce, trebala nastaviti, jer zaleđa doista nije bilo.'

>> Burna utakmica: Hrgović zabio Hajduku za bod Zadra

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar feudalac
feudalac
14:17 11.12.2013.

...kmeeeee, kmeeeeeee, kmeeeee... opet je Mamic kriv, Zadar je igrao na 120% svojih mogucnosti, isto tako nije fer govoriti da bi zabili gol iz nepostojeceg zaledja. Iako je Zadar imao 4-5 izglednih prilika za gol a Hajduk ni jednu, "najposteniji" je nerjeseni rezultat a to sto je golman Zadra Matkovic skoro poginuo u sudaru s hajdukovim igracem nema nikakvog utjecaja na gol!?

DU
Deleted user
16:50 11.12.2013.

Čovjek završi u bolnici i sve je regularno !? Čista hajdukova realnost u ocjeni situacije .

Avatar petrolio
petrolio
14:00 11.12.2013.

ajde bar su priznali da je Zadru poništen regularan gol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije