VIJEST S POLJUDA

Hajduk raskinuo ugovor s Perišićem!

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka (arhiva)
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
31.08.2024.
u 09:42

"Ivane, hvala ti na svemu, želimo ti puno sreće, zdravlja i uspjeha u nastavku nogometne karijere", objavio je Hajduk.

Splitski Hajduk objavio je kako su raskinuli ugovor s hrvatskim nogometni reprezentativcem Ivanom Perišićem. Nakon sedam mjeseci na Poljudu, Perišić je sada slobodan da pronađe novi klub, a sudeći prema natpisima talijanskih medija i transfer insajdera to bi mogao biti najnoviji prvoligaš Como. Pisali su kako je sve dogovorio s talijanskim klubom, no istekom prijelaznog roka sve je ostalo visjeti u zraku. Perišiću je jedina opcija bila raskinuti ugovor i otići kao slobodan igrač, a evidentno je s klubom postigao dogovor.

"Legendarni igrač hrvatske reprezentacije na Poljud se vratio u siječnju ove godine nakon više od 17 godina od kada se otisnuo u svijet te napravio impresivnu nogometnu karijeru. Iz Hajduka je otišao 2006. godine bez da je upisao službeni nastup za seniorsku momčad. Ove godine, nakon rehabilitacije od teške ozljede koljena, za "bijele" je odigrao ukupno 12 službenih nastupa te je pri tom u prošloj sezoni postigao jedan pogodak protiv Istre 1961 u Puli. Ivane, hvala ti na svemu, želimo ti puno sreće, zdravlja i uspjeha u nastavku nogometne karijere", objavio je Hajduk.

GALERIJA Internet je prepun memeova o Perišiću i Hajduku. Izabrali smo najbolje

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka (arhiva)
1/12

Perišićeva priča s Hajdukom je tako neslavno završila. Sve je počelo kada je izrazio želju da se vrati u klub svoje mladosti. Navijači su ga isto tako željeli vidjeti u klubu i zazivanje njegovog dolaska trajalo je sve do ove zime kada je nakon teške ozlijede i operacije došao iz Tottenhama. Dok se oporavljao, mogao je tek gledati kako Hajduku propadaju sezona i rezultati, a njegov ulazak u izgubljeni derbi protiv Dinama značio je više rizika za njegovo zdravlje, nego rezultatske koristi.

Hajduk je u kratkome roku potpuno ispao iz igre za naslov, na vrhu kluba došlo je do smjene predsjednika, sportskog direktora i trenera, a Perišić se pripremio za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Po povratku susreo se s novim trenerom Gennarom Gattusom kojeg dovela je nova garnitura na vrhu kluba, a problemi su odmah počeli. Gattuso ga je isključio iz momčadi za ogled s Lokomotivom (1:1), najprije uz tvrdnje o nedostatku discipline, a potom je sam trener otkrio da Perišić želi otići. Nastao je raskol između vatrenog i dijela navijača koji tvrde da je klub iskoristio kako bi se oporavio za Euro. Nakon posvemašne euforije, brojevi koji iza njega ostaju u Hajduku su poprilično skromni: 12 nastupa, tri puta u prvoj postavi i jedan pogodak.

VIDEO Zajec: Sramota je da Dinamo na ovakvom stadionu igra Ligu prvaka. Novcem moramo srediti klub

 

Komentara 2

TA
tapiros77
10:38 31.08.2024.

Dakle Hajduk nije mogao zaraditi niti 200k € kolika je bila izlazna kauzula??? Pa mislim stvarno što rade u Hajduku je tragikomično!!! Nisu uspjeli prodati Pukštasa, nisu zaradili niti centa na Perišiću, a prodali su Sahitija za 1.5 milijun (prije godinu dana su bili odbili 3 milijuna mislim jer su tražili 4.5). I onda su krivi Mamići, HNS i sudi???

Avatar puky
puky
09:58 31.08.2024.

Licemjerna zahvala Hajduka. Ovo sa Perišićem je jedna od većih svinjarija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije