PRIPREMNE UTAKMICE

Hajduk se namučio protiv trećeligaša, goropadna Rijeka zabila pet komada

Hajduk - Lokomotiva
Ivo Cagalj/PIXSELL
27.06.2015.
u 21:45

Na izjednačenje Hajduka čekalo se do 66. minute kada je precizan bio Marko Bencun, a samo tri minute kasnije za potpuni preokret pobrinuo se Ante Roguljić

Nogometaši Hajduka oprostili su se od austrijskih pripremama današnjom utakmicom protiv lokalnog trećeligaša iz Steyra. Pred oko 2000 gledatelja, mahom hrvatskih navijača, bijeli su slavili 2:1.

Nije dobro počelo po momčad s juga jer je već u šestoj minuti Efendioglu zabio za lokalni Vorwarts. Na izjednačenje čekalo se do 66. minute kada je precizan bio Marko Bencun, a samo tri minute kasnije za potpuni preokret pobrinuo se Ante Roguljić, piše Goal.

Rijeka je u Sloveniji pobijedila s 5:0 Rudar iz Velenja. Strijelci protiv slovenskog prvoligaša u današnjoj utakmici bili su Tomasov (52. minuta),  Balaj (54. i 64.), Ajayi (75.) i Hristov (90.).

>> Opširnije pročitajte na Goal.com

>> HTV će prenositi utakmice Hajduka, Lokomotiva bez signala

Komentara 10

ME
MeProMeWin
21:54 27.06.2015.

hajduk je sam sebe upropastio . Kolko su samo para dali za jednu utakmicu protiv Barce na poljudu ( bez Messia I nekoliko standardnih barcinih igraca u tom vremenu) , a dinamo odigro 2 utakmice protiv real madrida ( svim vaznim igracima tada). Hajdukovcima nije trebala ta tekma mogli su lijepo potrosit lovu na neka pojacanja I mozda izboriti plasman u ligu prvaka.

Avatar Darko zg
Darko zg
01:08 28.06.2015.

jel im se vratio u pomoć onaj kukoć iz bugarske....hahaha

DH
dalibor.hren
06:54 28.06.2015.

I az to je kriv Mamić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije