Iskusni veznjak

Hajduk se pojačao: Mezga novi igrač splitske momčadi!

Hajduk - Šahter
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
11.08.2014.
u 17:09

Hajduku je to peto ovoljetno pojačanje, dosad su stigli Jo, Gotal, Vuković i Milevskij, s tim da je Brazilac već otišao iz kluba

Ubrzo nakon što je HNK Hajduk objavio da je Brazilac Jo postao njihov bivši igrač, na službenim stranicama splitskog kluba objavljena je informacija o novom pojačanju.

Radi se o Dejanu Mezgi, iskusnom veznjaku koji ima 29 godina. Mazga je rođen u Čakovcu, a igrao je u mlađim uzrastima Sloge i Čakovca. No, najveći trag ostavio je u Mariboru, za kojeg je nastupao od 2007. godine.

Mezga igra na poziciji ofenzivnog veznog, može igrati i lijevo i desno, a za Maribor je u 260 nastupa postigao 61 pogodak.

Hajduku je to peto ovoljetno pojačanje, dosad su stigli Jo, Gotal, Vuković i Milevskij, s tim da je Brazilac već otišao iz kluba.

>>Del Piero dolazi u Hajduk? Navijači mu zatrpali Facebook profil

Ključne riječi

Komentara 10

P1
prom-1
17:36 11.08.2014.

za informaciju ovome kaj je pisal clanak. nije mazga ,nego mezga. a tak ti je to kad prek veze imas posao. jadno

Avatar mlijeko
mlijeko
17:43 11.08.2014.

Pa nije to nikakvo pojačanje. Igrač nije uopće konkurirao za momčad Maribora.....

DI
dinamojavolim
18:54 11.08.2014.

platio je dinamo lovom za andrijasevica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije