SLUŽBENO

Hajduk srušio rekord po broju klupskih članova. Bijeli dosegnuli nevjerojatnu brojku

Split: Navijači na utakmici između Hajduka i Dinama
Milan Sabic/PIXSELL
10.08.2023.
u 09:38

Večeras se očekuje krcati Poljud koji će biti vjetar u leđa bijelima protiv grčkog PAOK-a

Uoči prve europske utakmice Hajduka ove sezone protiv PAOK-a, sjajne vijesti za navijače stigle su iz splitskog kluba. Hajduk je oborio klupski rekord po broju registriranih članova, kojih je trenutačno čak 90.551. 

"Privrženost, pripadnost i vjernost klubu u 2023. godini članstvom je potvrdilo ukupno njih 90.521 u ovom trenutku. Najveći je to broj članova ikada zabilježen u povijesti Kluba i apsolutni rekord. Podsjetimo, prošle je godine broj učlanjenih premašio do tada rekordnih 53.000 iz 1985. godine, a brojač se na kraju godine zaustavio na nevjerojatnih 90.520 koje su danas otišle u povijest.

VEZANI ČLANCI:

Takve brojke snažan su vjetar u leđa za klub, igrače i sve koji dišu za bilu boju. Članovi su Hajduka u svim krajevima svijeta, na svim kontinentima i oni su njegovi pravi ambasadori. Zanimljivo, 1765 članova nije još proslavilo ni prvi rođendan, a već su dio velike hajdučke obitelji koja raste iz minute u minutu.

Značajan doprinos rekordnim brojkama dala su i društva prijatelja Hajduka, od kojih su najbrojnija ona iz Zadra, Šibenika, Zagreba, Mostara i Dubrovnika. No, brojač ne miruje i pred nama su sigurno novi rekordi, a samo mali korak Hajduk dijeli od okrugle brojke od 100.000 članova", napisali su na Hajdukovim web stranicama.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
moral
14:12 10.08.2023.

Hajduk nema niti jednog člana. To su članovi UNH i oni tom članarinom kupuju dionice, neobazirući se na to, da je to protuzakonita rabota. Na čelu te fantomske udruge su goli orjunaši i zato Hajduk ne može na zelenu granu,, dok god klupsku politiku vode osvjedočeni neprijatelji Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije