Nije bilo lako

Hajduk tek u nastavku slomio otpor Istre

Hajduk - Istra
Foto: Milan Šabić/Pixsell
1/3
16.08.2020.
u 19:50

Jedinu šansu gosti su imali u 57. minuti kada se u kontranapadu Šime Gržan sjurio prema golu Hajduka, ali je njegov pokušaj driblanja vratara Posavca traljavo završio

U utakmici 1. kola Prve HNL Hajduk je u nedjelju na Poljudu protiv Istre 1961 slavio sa 2:0 (0:0) golovima Kristiana Dimitrova (72) i Adama Gyurcsa (83).

U prvom poluvremenu zabilježili smo samo jednu šansu, kada je u 43. minuti udarac Caktaša iz neposredne blizine uspio obraniti vratar gostiju Lovro Majkić. 

Caktaš je bio u prilici i početkom drugog poluvremena, u 48. minuti, ali je njegov pokušaj s vrha 16-erca otišao preko gola. 

Jedinu šansu gosti su imali u 57. minuti kada se u kontranapadu Šime Gržan sjurio prema golu Hajduka, ali je njegov pokušaj driblanja vratara Posavca traljavo završio.   

Hajduk je poveo u 72. minuti, a strijelac je bio bugarski branič Kristian Dimitrov. Pobjedu domaćina potvrdio je u 83. minuti Mađar Adam Gyurcso.

U prvoj utakmici nove sezone Prve HNL, odigranoj u petak, Gorica je kao gost svladala Varaždin sa 5:1. U subotu je Rijeka na Rujevici  

Ključne riječi

Komentara 3

RE
RedTree
21:08 16.08.2020.

Istra jedva skupila igrače za utakmicu, a mi je jedva dobili. To nema veze s vezom već mjesecima.

Avatar dzambo
dzambo
21:45 16.08.2020.

Sve u svemu ''tradicija'' jako losih prvenstva I HNL Hajduka se nastavlja, i ak budu 5. mjesto na kraju bit ce odlicno....A Istra umalo je odnijala 1 bod sa cak 0-nula udaraca u okvir gola....a danas da je bila zaza 20% jaci protivnik bilo bi vec 0:3 u I Pol. e toliko je to bilo blizo sto igraci Istre nisu imali danas nikog za 20% jaceg od ovih da Posavca ponovo lako matiraju....Hajduk jednostavno NEMA igraca te klase za imalo bolje ovo im je domet...Istra...Sibenik...Slaven...a juce Rijeka je igrala slabo AL je uspjela prekrenuti rezultat na kraju jer IMA dovoljno igraca da to urade...Hajduk to vise odavno vec nema....i prvi iduci protivnik koji povede sa 1:0 protiv ovakvog Hajduka na kraju ce dobit sva 3 boda ili najgore 1 bod....i na kraju ovakve igrace Hajduka sto imaju danas to sam gledao jos '80-tih u onim bivisim Republickim ligama ili tadasnjim prvacima ''zupanija'' to jest ''cetvrti'' liga ondasnjih...od ondasnjeg respekta do danasnjeg podsmjeha....to je danas realna situacija u Hajduku...

Avatar rubinet
rubinet
20:48 16.08.2020.

Gledao. Istra uopće nije bila loša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije