lukša jakobušić

Hajduk traži smjenu Brune Marića: 'Na potezu je predsjednik Marijan Kustić!'

Zagreb: Predstavljanje poslovne suradnje između Specijalne bolnice Sv. Katarina i HNK Hajduk
Matija Habljak/PIXSELL
14.11.2022.
u 13:27

'Sudački eksperti i Komisija nisu dosljedni, što zbunjuje javnost, nas u nogometu, ali i same suce. Bilo je situacija koje su išle nama u korist i u štetu, međutim, Hajduku nikad neće odgovarati ništa što nije pošteno. Mi želimo pošteno suđenje za sve klubove na svim razinama'

Predsjednik Hajduka, Lukša Jakobušić, izašao je u javnost nakon burne utakmice i velikih incidenata na koprivničkom stadionu Ivan Kušek Apaš. 

Čelnik splitskog prvoligaša izrazio je nezadovoljstvo suđenjem te poručio kako nije siguran da li je Marić pravo riješenje za šefa sudačke komisije. 

- Prije svega treba krenuti od nas samih i ispričati se sucu Anti Mariću, što smo sportski direktor i ja napravili odmah nakon utakmice. Osuđujem bilo koji oblik nasilja i govora mržnje i ne postoji opravdanje za fizički napad na bilo koga. Morat ćemo svi skupa jače  poraditi na tome kako se takve stvari više ne bi događale - rekao je Jakobušić za Dalmatinski portal

09.04.2019. Zagreb - Bruno Maric, instruktor za VAR tehnologiju. Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regović / PIXSELL

Potom je komentirao istup Brune Marića u kojem je žestoko prozvao trenera Hajduka Mislava Karoglana, više o tome OVDJE

- Već smo se ranije očitovali vezano za svu nelogičnost i nedosljednost u delegiranju sudaca. Nisam siguran da nakon ovog istupa Marić više može biti predsjednik Komisije sudaca, ali siguran sam da nema kredibilitet. Ovo je sada u domeni predsjednika HNS-a Marijana Kustića, siguran sam da je i on zainteresiran da se priča o nogometu, a ne o suđenju. Njegova je odgovornost najveća jer, za razliku od nas, može mijenjati stvari - kaže Jakobušić. 

Standings provided by Sofascore
 

>> Potukli se Boysi i Torcida

Komentara 20

PR
prajdali100
13:43 14.11.2022.

Marića treba maknuti jer govori istinu ! Čitavo ovo prvenstvo se sudi za Hajduk ali opet " ne ide". Kad se i njih jednom zakine dreka je do neba ! U Koprivnici je sudac MORAO prekinuti utakmicu,3:0 za Slaven i ćao đaci !

TS
tsomething
13:43 14.11.2022.

Daj vise prestanite kmecat i pocnite igrati nogomet, kao prvo. Kao drugo Kustic kojeg zazivate bi trebao bas vas izbaciti iz lige zbog svih sr*** koja pravite po cijeloj Hrvatskoj. Samo raspirujete vatru zato vam i jesu navijaci takvi kakvi jesu. Vas treba kaznjavati i to zestoko, pa onda kmecite koliko god hocete ali pred televizorom. Jedno su emocije a drugo je mozak. Jednoga od toga imate previse a drugoga .... da ne kazem.

Avatar Bud Humski
Bud Humski
13:53 14.11.2022.

"...siguran sam da je i on zainteresiran da se priča o nogometu, a ne o suđenju." To je nemoguce u ligi u kojoj se natjece i Hajduk. Oni sami forsiraju pricu o sudjenju a ne o nogometu, izuzev kad suci sviraju par nepostojecih penala u njihovu korist... I to traje vec godinama... Pitam se samo, kako im ne dosadi? Kako im nije neugodno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije