26. SVIBNJA NA POLJUDU

Hajduk za samo dva sata rasprodao ulaznice za finale Kupa s Rijekom

Split: Od ranog jutra gužve za kupnju ulaznica za derbi između Hajduka i Dinama
Ivo Cagalj/PIXSELL
02.05.2022.
u 10:22

Hajduk i Rijeka tako će se za naslov u Kupu boriti pred punim Poljudom.

Hajduk je jutros na Poljudu pustio u prodaju ulaznice za finale Kupa protiv Rijeke i prodao ih nakon samo dva sata.

"Obavještavamo sve navijače da je nakon samo dva sata rasprodan Poljud iz kontingenta slobodne prodaje za finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa koji je na rasporedu 26. svibnja u 19 sati", javili su s Poljuda.

Hajduk i Rijeka tako će se za naslov u Kupu boriti pred punim Poljudom. Hajduk i Rijeka po šest puta su osvajali Hrvatski nogometni kup. Hajduku je to posljednji put uspjelo 2013. godine, a Rijeci 2020. Na vrhu je Dinamo sa 16 osvojenih kupova.

Dodajmo i da Splićani još uvijek imaju šanse za osvojiti prvenstvo, a iduću nedjelju s Rijekom se sastaju na Rujevici u 34. kolu HNL-a.

Ključne riječi

Komentara 3

PR
prajdali100
12:21 02.05.2022.

HNL ide naprijed,tereni su kvalitetni,radi se !!! Treba nam infrastruktura a tu Država ništa ne radi.Nisu u stanju osmisliti i realizirati projekt stadiona za 50.000 ljudi.Sramota ! Albanija i Makedonija imaju Stadion !!!!

DU
Deleted user
11:13 02.05.2022.

Da li se to meni čini da je HNL postao zanimljiviji kada su braća Mamić malo ograničena i imaju manji utjecaj na suce i cijelu ligu?

Avatar Jugić
Jugić
11:35 02.05.2022.

Dinamo je BiH klub, gazda u BiH, središnjica u BiH itd. Napokon da u Kupu igraju hrvatski klubovi a ne ispostave iz BiH

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije