Poljud

Hajduk za zvijezde traži 8 mil. eura, zaposlenicima plaća za - siječanj

'31.03.2012., Zagreb - U hotelu Sheraton odrzana je Bila noc Hajduka, a sve uzvanike zabavljao je Mladen Grdovic. Hrvoje Males, predsjednik uprave Hajduka. Photo: Borna Filic/PIXSELL'
'Borna Filic/PIXSELL'
24.04.2012.
u 19:54

Bijeli slažu najjeftiniju momčad u klupskoj povijesti, ne skuplju od 10 milijuna kuna!

Dobre vijesti za Radnu zajednicu odaslao je iz Zagreba Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš. Uspio je pribaviti nekakav novac i ide plaća za siječanj. Iscrpljeni zaposlenici već su bili na izmaku snaga, obradovat će ih vijesti o uplati. Ali, to je samo privremeno, Maleš već sada, kada je potpisao isplatu plaća, mora razmišljati kad će uplata za veljaču.

Ova isplata plaća odnosi se samo na zaposlenike, igrači će malo pričekati na neku uplatu. Odnosno, možda neće ništa ni primiti, jer im se priprema kazna za dva poraza u nizu. Onaj u Osijeku vodstvo bijelih još bi kako-tako progutalo, ali poraz od Lučkog prelio je čašu. Uostalom, za učinak u drugom dijelu prvenstva Hajduk baš i nema opravdanja.

U deset kola, od mogućih trideset bodova, osvojio je samo petnaest. Premalo je to za Hajdukove ambicije, ali s obzirom na momčad, možda je to i realnost. Još je gora situacija pogledaju li se posljednja četiri kola. Od mogućih dvanaest bodova, Hajduk je osvojio samo četiri boda, što je mizernih 33 posto uspješnosti, po čemu su bijeli na dnu Prve hrvatske nogometne lige.

Gotovo da je to preslika prošle sezone, u istom razdoblju Hajduk je osvojio samo tri od dvanaest mogućih bodova. Evo, barem su Splićani sada uspješniji, osvojen je bod više nego lani. Šalu na stranu, sve su tužnije Hajdukove godine, u Poljudu je opća rezignacija. Jedini spas bila bi prodaja igrača. Predsjednik Maleš pravi plan kako od transfera ovog ljeta doći do oko osam milijuna eura.

Glavni aduti se znaju, Ante Vukušić i Anas Sharbini trebali bi donijeti najveći dio kolača, a od svih ostalih neka dođu još dva-tri milijuna eura i Hajduk bi barem privremeno kupio mir. Usporedo s tim slaže se najjeftinija momčad u povijesti, u Poljudu će igrati momčad koja s plaćama i svim ostalim troškovima u sezoni neće potrošiti više od 10 milijuna kuna. Za usporedbu, 2010. godine prva momčad potrošila je 65 milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 3

BU
budagigo
22:01 24.04.2012.

moraju sebi(uprava)isplatiti plača ipak če njihove uskoro biti veče od največih igračkih plača,ako več i sada nisu-usput šteta da je hladni rat završio jer su mogli zdilati ******* maleša i dobili bi više nego za bilo kojega igraća-

Avatar džon vejn
džon vejn
09:39 25.04.2012.

Neka se igra sa mladim i jeftinim igračima ali onda se treba na početku sezone jasno i glasno reć navijačima i igračima da je cilj biti 3 ili 4 i izborit europu jer nemožeš ići na prvo mjesto s tim kadrom koji će bit 10 puta jeftini od dinama. Mora se znat cilj a toga u Hajduku nema već godinama.

VO
vojvo
14:11 25.04.2012.

maršiču koju to zvjezdu ima hajdu zar su si grbu vratili petokraku ja drugih zvjezda u hajduku ne vidim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije