Pripreme

Hajduk izgubio od ukrajinskog prvoligaša Zorje

Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
03.07.2017.
u 20:21

Hajduk će prvu službenu utakmicu u novoj sezoni igrati za deset dana kada će u dvoboju 2. pretkola Europske lige u Dugopolju ugostiti boljeg iz ogleda bugarskog Levskog i crnogorske Sutjeske

Nogometaši Hajduka u prijateljskoj su utakmici igranoj u Kidričevom u Sloveniji izgubili od ukrajinskog prvoligaša Zorje iz Luganska sa 0:1 (0:0). Strijelac jedinog gola bio Forster u 63. minuti.

Hajduk će prvu službenu utakmicu u novoj sezoni igrati za deset dana kada će u dvoboju 2. pretkola Europske lige u Dugopolju ugostiti boljeg iz ogleda bugarskog Levskog i crnogorske Sutjeske, dok će u 1. kolu Prve HNL 16. srpnja gostovati u Zagrebu kod Lokomotive. 

Komentara 2

TA
tarzan
20:32 03.07.2017.

Ništa čudno. Bit će čudo prođu li Levski u drugom pretkolu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije