ISPALI OD SLOVAKA

Hajdukov poraz izazvao reakcije u talijanskim medijima: 'Gattuso pjeva nedostaje mi nogomet'

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka
Ivana Ivanovic/PIXSELL
16.08.2024.
u 10:33

Legendarni Talijan prihvatio se trenerskog posla u Hajduku ovog ljeta, ali njegov početak je vrlo slab, bijeli su ispali iz Europe, a ni u domaćem prvenstvu nisu krenuli bajno.

Hajdukova eliminacija iz Konferencijske lige u četvrtak navečer od slovačkog Ružomberoka izazvala je brojne reakcije i u talijanskim medijima. Legendarni Talijan prihvatio se trenerskog posla u Hajduku ovog ljeta, ali njegov početak vrlo je slab, bijeli su ispali iz Europe, a ni u domaćem prvenstvu nisu krenuli bajno.

"Gennaro Gattuso 'pjeva' Mi manca il calcio (Fali mi nogomet)", pojavio se u petak ujutro naslov na portalu www.calciostyle.it.

VEZANI ČLANCI:

Riječ je o pjesmi koju je pjevač Ermanno Fabbri iz Milana snimio u doba pandemije kad nije bilo nogometnih utakmica u Italiji. Sada Gennaro Gattuso ima druge razloge zašto mu nedostaje nogomet, a pjesmu poslušajte OVDJE

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
10:50 16.08.2024.

Ovaj nebude ni do jeseni izdržal na klupi

KA
kamen3
13:30 16.08.2024.

Nit grada nit kluba!!

DU
Deleted user
13:15 16.08.2024.

Protiv Slavena sudac a kada ga nema...onda je to to. Baš jadbo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije